Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φέντερερ μετά τον αποκλεισμό: «Απόλαυσα το φετινό Roland Garros»

Φέντερερ μετά τον αποκλεισμό: «Απόλαυσα το φετινό Roland Garros»

Τι δήλωσε ο Ρότζερ Φέντερερ μετά τον αποκλεισμό του στα ημιτελικά του Roland Garros

Ο Ρότζερ Φέντερερ ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον Ράφα Ναδάλ, στον ημιτελικό του Roland Garros, και αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης. Ο Ελβετός τενίστας ίσως δεν παίξει ξανά στην επιφάνεια του χώματος ως αντίπαλος του Ισπανού τενίστα και αναφέρθηκε πάνω σε αυτό.

Παράλληλα μίλησε και για το παιχνίδι λέγοντας πως ο 32χρονος αντίπαλος του ήταν καλύτερος αφού μπόρεσε να προσαρμοστεί στην αναμέτρηση, παρά την προσπάθεια που ο Φέντερερ κατέβαλε ώστε να επιστρέψει στο ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρότζερ Φέντερερ:

«Νομίζω ότι ήταν πολύ καλό τουρνουά για μένα, πραγματικά το απόλαυσα. Η υποστήριξη του κόσμου δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Ίσως από τις καλύτερες που είχα στα 20 χρόνια της καριέρας μου σε σλαμ.

Στην προπόνηση, στους αγώνες, στις εγκαταστάσεις, παντού ήταν χαρούμενοι που με έβλεπαν. Έπαιξα πολύ καλά γενικά και εξέπληξα τον εαυτό μου με το πόσο βαθιά πήγα στο τουρνουά. Όπως συμβαίνει και με όλα τα τουρνουά, δεν ξέρω αν θα επιστρέψω.

Θα δούμε. Αλλά σίγουρα απόλαυσα τη χωμάτινη σεζόν και το Γαλλικό Όπεν, οπότε αυτό μπορεί να βοηθήσει στις πιθανότητες να επιστρέψω στο χώμα. Δεν είναι ότι πήγα άσχημα», δήλωσε αρχικά και συνέχισε.

«Σε κάνει να νιώθεις άβολα με τον τρόπο που αμύνεται και παίζει στο χώμα. Δεν υπάρχει κανένας που να τον πλησιάζει. Δεν ξέρω καν ποιον να ψάξω για να προπονηθώ μαζί του πριν τον αγώνα! Σκεφτόμουν κατά τη διάρκεια του αγώνα πόσο εκπληκτικά παίζει βαθιά μέσα στο court και μετά μπορεί να πηγαινοέρχεται στην baseline.

Είναι πολύ ενδιαφέρον. Σκεφτόμουν μετά το 2-0 ότι έχει αέρα και όλα γίνονται. Δε νομίζω ότι έπαιξα άσχημα τα δύο πρώτα σετ. Νομίζω ότι έπρεπε να βρει κάτι εξαιρετικό για να κάνει τη διαφορά», τόνισε ο Ελβετός.

«Έχει φοβερές ικανότητες στο χώμα. Το ήξερα από πριν. Το πάλεψα. Και προσπάθησα να το πιστέψω. Προσπάθησα μέχρι το τέλος να το γυρίσω. Όμως, όσο προχωρούσε το ματς, τόσο καλύτερα ένιωθε μέσα στον αέρα.

Είχα μερικές ευκαιρίες. Κρίμα που δεν μπόρεσα να πάρω το πρώτο σετ. Με τον αέρα, όλα ήταν πιθανά. Αλλά για μια ακόμα φορά, ήταν εντυπωσιακό να τον βλέπεις στο χώμα», ήταν τα λόγια του 37χρονου τενίστα.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024