Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιταλία - Κιελίνι : «Παγκόσμιας κλάσης οι Μανωλάς - Παπασταθόπουλος»

Ιταλία – Κιελίνι : «Παγκόσμιας κλάσης οι Μανωλάς – Παπασταθόπουλος»

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι αποθέωσε τους Σωκράτη Παπασταθόπουλος και Κώστα Μανωλά παραμονές του αγώνα Ελλάδα - Ιταλία για τα προκριματικά του Euro 2020 (8/6, 21:45, ΟΑΚΑ)

To βράδυ του Σαββάτου (8/6, 21:45) η Εθνική μας φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ την Ιταλία για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός των Ιταλών, Τζόρτζιο Κιελίνι, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου αποθέωσε τους Μανωλά – Παπασταθόπουλο (χαρακτηρίζοντας τους αμυντικούς παγκόσμιας κλάσης), ενώ ανέφερε πως αν η ομάδα του θέλει να φύγει με το τρίποντο από το Ολυμπιακό Στάδιο, πρέπει να πραγματοποιήσει μια εμφάνιση υψηλού επιπέδου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κιελίνι:

Για το γεγονός πως η Ιταλία δεν έχει δεχθεί γκολ στα τελευταία πέντε ματς: «Όταν έχουμε εμείς την μπάλα και όχι οι αντίπαλοι, είναι πιο εύκολο να μην δεχθούμε γκολ. Παίζουμε ένα ποδόσφαιρο με εμφανή σκοπό και με πολύ καλή ισορροπία. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια κάθε παίκτη γι’ αυτόν τον τρόπο. Και στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι.

Δεν ντρεπόμαστε να αμυνθούμε όταν χρειάζεται. Έχουμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδι τώρα. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Το ματς με την Ελλάδα θα είναι δύσκολο κυρίως από άποψης τακτικής. Πρέπει να κάνουμε μια καλή εμφάνιση για να καταφέρουμε να κερδίσουμε».

Για την άμυνα της Ελλάδας: «Έχουν ένα εξαιρετικό αμυντικό δίδυμο που γνωρίζουμε όλοι, τον Μανωλά με τον Παπασταθόπουλο. Παίκτες παγκόσμιας αναγνώρισης. Έχουν εξαιρετικά στοιχεία. Άλλαξαν προπονητές και τελευταία πηγαίνουν καλά, παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο. Περιμένουμε να έναν ζεστό καιρό, κάτι που είναι κουραστικό. Πρέπει να κάνουμε μια εμφάνιση υψηλού επιπέδου».

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024