Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπασκετικό καμπ με... άρωμα «αιωνίων»

Μπασκετικό καμπ με… άρωμα «αιωνίων»

Μπόγρης, Παππάς, Γιάνκοβιτς και Καλαμπόκης είναι οι εκλεκτοί καλεσμένοι στο καμπ του Θανάση Παπαχατζή

Με άρωμα… αιωνίων θα πραγματοποιηθεί το καμπ του Θανάση Παπαχατζή.

Οι Γιώργος Μπόγρης και Νίκος Παππάς θα είναι μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στα παιδιά, όπως και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, στο Th. Papachatzis Basketball Camp που θα γίνει στο κλειστό γήπεδο Πικερμίου.

Αναλυτικά:

«To Th. Papachatzis Basketball Camp δίνει ραντεβού και το φετινό καλοκαίρι με τα αγόρια και τα κορίτσια ηλικίας από 6 έως 18 ετών, που θέλουν να βελτιώσουν τις τεχνικές δεξιότητες τους, να διδαχθούν τα «μυστικά» της «πορτοκαλί θεάς» από κορυφαίους προπονητές και παίκτες και να χαρούν το μπάσκετ!

Το Th. Papachatzis Basketball Camp Summer 2019 θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο Πικερμίου σε συνεργασία με τον Α.Ο. Αετό Πικερμίου σε δύο περιόδους: Από τις 24 έως τις 29 Ιουνίου και από την 1η έως τις 6 Ιουλίου με ώρες λειτουργίας από την Δευτέρα έως την Παρασκευή 18:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από 10:00 έως τις 13:00.

Επικεφαλής προπονητής του Camp είναι ο Θανάσης Παπαχατζής, ο οποίος την περασμένη σεζόν εργάστηκε ως συνεργάτης προπονητής στην κινεζική Shandong Golden Stars και στο παρελθόν σε Εθνική ομάδα, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Άρη, Πανιώνιο κ.α., όπως, επίσης, σε ομάδες του εξωτερικού (Λοκομοτίβ Κουμπάν, ΑΠΟΕΛ κ.α.).

Άμεσοι συνεργάτες του Θ. Παπαχατζή, είναι ο Γιάννης Παπαβασιλείου, προπονητής κλιμακίων της ΕΣΚΑΝΑ και ο Παναγιώτης Πασχάλης γυμναστής με εξιδίκευση στην στοχευμένη φυσική κατάσταση αθλητών μπάσκετ.

To Camp θα επισκεφθούν μεταξύ άλλων για να μοιραστούν με τα κορίτσια και τα αγόρια τις πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις του οι σπουδαίοι αθλητές Βλάντο Γιάνκοβιτς του Χολαργού, Γιώργος Μπόγρης του Ολυμπιακού, Νίκος Παππάς του Παναθηναϊκού, και ο Γιάννης Καλαμπόκης, παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας και μέλος του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής ομάδας και της κινεζικής Ζεγιάνγκ Γκουανγκσά Λάιονς.

Επίσης χρήσιμες κατευθύνσεις και πληροφορίες στα παιδιά θα δώσουν δύο από τους καλύτερους γυμναστές της Basket League ο Σάββας Αρώνης του Παναθηναϊκού και ο Κώστας Ντάκουλας του Λαυρίου και στο παρελθόν του Ολυμπιακού.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην σελίδα του Camp στο Facebook (Papachatzisbasketballcamp2019), στο mail papachatzis17@gmail.com και στους τηλεφωνικούς αριθμούς: 6936264660, 6944755900 και 6973336317».

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024