Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καιρός για παραλία -Μέχρι τους 37 βαθμούς η θερμοκρασία το ΣΚ

Καιρός για παραλία -Μέχρι τους 37 βαθμούς η θερμοκρασία το ΣΚ

Αν όσοι πιστεύουν πως ακόμη δεν έχουν νιώσει καλοκαίρι, τότε αυτό το Σαββατοκύριακο σίγουρα θα νιώσουν, καθώς ο υδράργυρος αναμένεται να αγγίξει τους 37 βαθμούς Κελσίου.

Οσοι πιστεύουν πως δεν έχουν νιώσει ακόμη καλοκαίρι, τότε αυτό το Σαββατοκύριακο σίγουρα θα νιώσουν, καθώς ο υδράργυρος αναμένεται να αγγίξει τους 37 βαθμούς Κελσίου.

Συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο αναμένεται ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Η μέγιστη θερμοκρασία στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου σε κάποιες περιοχές της χώρας, ενώ η απολύτως μέγιστη αναμένεται να είναι οι 37 βαθμοί στην Κεντρική Μακεδονία, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Ανάλογα υψηλές θα είναι οι τιμές της θερμοκρασίας και την Κυριακή, οπότε αναμένεται άνοδος και στα δυτικά της χώρας.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Αναλυτικότερα, το Σάββατο αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις τις θερμές ώρες τη ημέρας, κατά κύριο λόγο στα ορεινά, όπου και υπάρχει πιθανότητα για σύντομες τοπικές βροχές.

Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα των ηπειρωτικών θα είναι σχετικά αυξημένες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θεσσαλία από 18 έως 37, στη Θράκη από 19 έως 33, στα δυτικά ηπειρωτικά από 17 έως 31, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 34, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 34, στα νησιά του Αιγαίου από 19 έως 32 και στην Κρήτη από 15 έως 29.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ και στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως τις θερμές ώρες της ημέρας θα γίνουν βόρειοι και βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά το μεσημέρι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια, με τοπικές μόνο νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς.

Κυριακή- Αίθριος ο καιρός

Αρχικά αίθριος καιρός. Στα ηπειρωτικά από τις μεσημβρινές θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα πελάγη 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Το σκηνικό του καιρού δεν δείχνει να αλλάζει και από το ξεκίνημα της ερχόμενης εβδομάδας.

Αναλυτικά, προβλέπεται:

ΔΕΥΤΕΡΑ 10-06-2019 

Στα βόρεια παροδικές νεφώσεις με τοπικούς όμβρους η μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος καιρός, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι η μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΤΡΙΤΗ 11-06-2019

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024