Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τζώρτζογλου - Μαριόλα: Όλες οι προετοιμασίες του γάμου

Τζώρτζογλου – Μαριόλα: Όλες οι προετοιμασίες του γάμου

Με τον γάμο του Στράτου Τζώρτζογλου και της Σοφίας Μαριόλα να πλησιάζει ολοταχώς, οι προετοιμασίες εντείνονται!

Μετά την επίσκεψη της Σοφίας Μαριόλα και του Στράτου Τζώρτζογλου στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, ακολούθησαν όλες οι τελευταίες προετοιμασίες για το μυστήριο του γάμου τους.

Το ζευγάρι θα παντρευτεί στην Κρήτη αύριο Σάββατο και οι μελλόνυμφοι βρίσκονται ήδη εκεί για να οργανώσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου τους. Μάλιστα, το ζευγάρι δεν θα έχει έναν… αλλά τέσσερις κουμπάρους: τη Βάνα Μπάρμπα, τον Μαθιό Αστροπαλίτη, το Σπύρο Μπουρνάζο και τον Γιώργο Δεσίπρη.

Το εκκλησάκι

Το μυστήριο του γάμου αποφάσισαν να κάνουν σε ένα πανέμορφο μικρό εκκλησάκι, στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Ακρωτήρι των Χανίων της Κρήτης. Το μυστήριο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι ανοιχτό και όλος ο κόσμος θα μπορέσει να δώσει το «παρών» και να παρακολουθήσει από κοντά την μαγική στιγμή του ζευγαριού.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός δεν δίστασε να κάνει και μία μικρή «διαδικτυακή» ξενάγηση στο χώρο που θα τελεστεί το μυστήριο, δίνοντας όλες τις λεπτομέρειες στους ακολούθους του στο Instagram. Είναι χαμογελαστός και πολύ ευδιάθετος και φαίνεται έτοιμος για το μεγάλο βήμα!

Το pre-wedding party

Δίπλα στο κύμα αποφάσισε το ζευγάρι να διοργανώσει το pre-wedding party του, δύο ημέρες πριν την μεγάλη στιγμή στο κέντρο της πόλης, για να γιορτάσουν με τους φίλους τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε δροσερά cocktails δίπλα στην θάλασσα και δεν σταμάτησε τα τρυφερά τετ α τετ, με πολλά χαμόγελα. Η Σοφία Μαριόλα έκανε μια αρκετά hot εμφάνιση, φορώντας ένα σέξι μακρύ παντελόνι με ασορτί τοπ, το οποίο αναδείκνυε το πλούσιο μπούστο της.

Οι δυο τους πιο ερωτευμένοι από ποτέ, φαίνεται να ανυπομονούν για τα ιερά δεσμά του γάμου. Πληθώρα θαυμαστών τους στο Instagram τους εύχεται «Καλά στέφανα!».

https://www.instagram.com/p/ByXTj87iy4d/?utm_source=ig_web_copy_link

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024