Οι επαφές του Ολυμπιακού με τον Τόμας Βερμάλεν, ο ρόλος των «πρώην» της Βαρκελώνης, οι συζητήσεις του Βέλγου με τον Καρεμπέ, αλλά και το προφίλ των δύο στόπερ που θα αποκτηθούν
Στόχος του Ολυμπιακού είναι να προχωρήσει στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού που θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς της άμυνάς του. Ενός παίκτη που θα μπορέσει να ηγηθεί της ανασταλτικής λειτουργίας των Πειραιωτών και παράλληλα θα αποτελέσει «δάσκαλο» και πρότυπο για τους νεαρότερους, ταλαντούχους και εξαιρετικά εξελίξιμους στόπερ που διαθέτουν ή θα αποκτήσουν οι Πειραιώτες. Έναν παίκτη, δηλαδή, σαν τον Τόμας Βερμάλεν. Ιδανικά, τον ίδιο τον Βερμάλεν.
Είναι Μάιος του 1980 και οι Άγγλοι παρακολουθούν από κοντά για πρώτη φορά τον άνθρωπο που θα τους στερήσει το Μουντιάλ έξι χρόνια αργότερα, τον 19χρονο τότε Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.
Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Γρηγορίου για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στον μεγάλο του στόχο.
Ο Ζαν Μοντέρο είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στη Euroleague και στην Ιταλία ανάβουν… φωτιές για συμφωνία με τον Ολυμπιακό – Τι αναφέρουν στη γειτονική χώρα για τον κορυφαίο παίκτη της Βαλένθια.