Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εθνική Ελπίδων : Τριάρα στην πρόβα των προκριματικών

Εθνική Ελπίδων : Τριάρα στην πρόβα των προκριματικών

Η Εθνική Ελπίδων στην πρόβα τζενεράλε ενόψει του παιχνιδιού με το Σαν Μαρίνο για τα προκριματικά του Euro επικράτησε εύκολα με 3-0 της Γεωργίας

Άριστα πήρε η Εθνική ομάδα Ελπίδων στο τελευταίο της τεστ πριν το παιχνίδι με το Σαν Μαρίνο για τα προκριματικά του Euro. Οι παίκτες του Αντώνη Νικοπολίδη έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο φιλικό με την Γεωργία και επικράτησαν εύκολα με 3-0.

Η «γαλανόλευκη» τέσσερις μέρες πριν την έναρξη των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, υποδέχθηκε στη Ριζούπολη την αντίστοιχη ομάδα της Γεωργίας και απέδειξε περίτρανα ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε την ευκαιρία να «τσεκάρει» πρόσωπα και σχήματα ενόψει των επίσημων παιχνιδιών που ακολουθούν, ενώ είδε την ομάδα του να σκοράρει τρία γκολ και μάλιστα με τρεις διαφορετικούς σκόρερ. Συγκεκριμένα, το σκορ άνοιξε στο 29′ ο Βρουσάι, μετά την πολύ ωραία μπαλιά του Λημνιού. Στο 34’ ο παίκτης του ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Παυλίδης για το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 68′ ο Οικονομίδης, μετά από λάθος των Γεωργιανών.

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ (Αντώνης Νικοπολίδης): Στεριάκης, Ουές, Κατράνης, Νικολάου, Δημητρίου, Μιλόγιεβιτς, Τσιγκάρας, Παυλίδης, Βρουσάι, Καμπετσής, Λημνιός.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Σιαμπάνης, Λύρατζης, Λιάγκας, Λιάβας, Ζωγραφάκης, Γιαννούτσος, Μπαλογιάννης, Μελιόπουλος, Δουβίκας, Οικονομίδης, Βάρκας.

ΓΕΩΡΓΙΑ (Giorgi Tsestadze): Γιουγκεσασβίλι, Κομπούρι, Λοχοσβίλι, Πατσάτσια, Νίνουα, Κοχορασβίλι, Λακβεκχελιάνι, Αράμπιτζε, Μάλι, Κοχρέιτζε, Μπούγκριτζε.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Νεμπιερίτζε, Σιλαγκάτζε, Σπαντερασβίλι, Κούτσια, Ταβιτασβίλι, Σαμουρκάσοβε, Τζεμπνιαούρι.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024