Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γεροβασίλη ενόψει εκλογών: Δεν είναι εύκολη η μάχη, υπάρχει μία τάση...

Γεροβασίλη ενόψει εκλογών: Δεν είναι εύκολη η μάχη, υπάρχει μία τάση…

Ανεξάντλητα είναι τα κυβερνητικά στελέχη στα επιχειρήματα που επικαλούνται προκειμένου να εξηγήσουν τη συντριβή ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές

Ανεξάντλητα είναι τα κυβερνητικά στελέχη στα επιχειρήματα που επικαλούνται προκειμένου να εξηγήσουν τη συντριβή ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές αλλά και να στείλουν το μήνυμα στους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους ότι υπάρχει χρόνος για ανατροπή.

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη αναφέρθηκε στην επικείμενη μάχη της 7ης Ιουλίου επισημαίνοντας : «Δεν είναι εύκολη, για πολλούς λόγους […] Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, βεβαίως, δίνει ένα σήμα και μία τάση, ωστόσο, το διακύβευμα είναι τελείως διαφορετικό […] Υπάρχει κόσμος, που βλέποντας το αποτέλεσμα, χωρίς να έχει ψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ, αισθάνθηκε φόβο».

Η χαλαρότητα, πρόσθεσε,  με την οποία μπορεί να προσέλθει κανείς στις ευρωεκλογές γίνεται ισχυρό δίλημμα στις εθνικές εκλογές. «Δεν έχουμε, λοιπόν, παρά να ξετυλίγουμε το πρόγραμμά μας και στον τελευταίο Έλληνα πολίτη, να μιλήσουμε ειλικρινά. Όχι για να υποσχεθούμε αοριστολογίες, όπως μείωση φόρων και εξαγγελίες περίπου 5 δισ. ευρώ που δεν λέμε από πού θα τα βρούμε, αλλά δίνοντας τα δείγματα γραφής της πορείας μας αυτά τα 5 χρόνια και τα αποτελέσματα που έχουν παράξει. Και, βεβαίως, να πείσουμε ότι αυτό είναι ένα σχέδιο για να ανατάξουμε όλη την ελληνική κοινωνία, που οφείλουμε να ακολουθήσουμε χωρίς να εκτροχιάζουμε τα δημοσιονομικά μας».

Η κ. Γεροβασίλη αντί να λάβει το μήνυμα που έστειλαν οι ψηφοφόροι στην κάλπη, επιχειρεί όπως και άλλα κυβερνητικά στελέχη να πείσει τον κόσμο ότι τα έπραξαν όλα σωστά και πως η ΝΔ θα επιστρέψει τη χώρα στη λιτότητα. Βάζοντας και μία… πινελιά αισιοδοξίας, υπογράμμισε πως «ένας μήνας είναι αρκετός πολιτικός χρόνος ώστε να μπορέσουμε να μιλήσουμε για το πραγματικό διακύβευμα, το σχέδιο με το οποίο θα διοικηθεί η χώρα τα επόμενα χρόνια».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024