
Πανελλήνιες : Οι απαντήσεις στο μάθημα των Νέων Ελληνικών
Σε ένα κείμενο του Α. Καμύ σχετικά με την τέχνη και τον κοινωνικό ρόλο του καλλιτέχνη κλήθηκαν να επεξεργαστούν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ που διαγωνίστηκαν σήμερα, Πέμπτη, πρώτη ημέρα των πανελλαδικών στο μάθημα των Νέων Ελληνικών.
Ένα κείμενο του Α. Καμύ σχετικά με την τέχνη και τον κοινωνικό ρόλο του καλλιτέχνη κλήθηκαν να επεξεργαστούν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ που διαγωνίστηκαν σήμερα, Πέμπτη, πρώτη ημέρα των πανελλαδικών στο μάθημα των Νέων Ελληνικών.
Δείτε τα θέμα των Νέων Ελληνικών
Δείτε τις απαντήσεις στα θέματα των Νέων Ελληνικών
Τις απαντήσεις στα θέματα των Νέων Ελληνικών επιμελήθηκε από τον επιστημονικό αναλυτή και διευθυντή των φροντιστηρίων «ΟΜΟΚΕΝΤΡΟ» και «ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ» κ. Αντώνη Φλωρόπουλο.
- Φορολογικές δηλώσεις: Πότε γίνεται συμψηφισμός με οφειλές
- Επίκαιρη ερώτηση από τη Μιλένα Αποστολάκη: Όχι στην υποχρεωτική αντιδικία δήμων με εργαζόμενους
- Ένα σπάνιο ντοκουμέντο του Tupac να τραγουδάει «You Don’t Bring Me Flowers»
- Άρης: Αμφίβολοι για το παιχνίδι με τον Βόλο οι Φαμπιάνο και Πέρεθ
- Μυστήριο με ελικόπτερο που παρενόχλησε πλοίο της γραμμής ανάμεσα σε Άνδρο και Μύκονο
- Ν. Ανδρουλάκης για πόθεν έσχες: Ο λογιστής μου δεν συμπεριέλαβε καταθέσεις στο εξωτερικό που δηλώνονται ανελλιπώς

