Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Σειρήνες» από Bundesliga για Σισέ

«Σειρήνες» από Bundesliga για Σισέ

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού Παπέ Σισέ φαίνεται να βρίσκεται στο στόχαστρο δύο ομάδων του γερμανικού πρωταθλήματος

Ο Παπέ Αμπού Σισέ, νεαρός στόπερ του Ολυμπιακού, έκανε μια πολλά υποσχόμενη χρονιά στο Λιμάνι. Μπορεί η απόδοσή του να είχε σκαμπανεβάσματα, αλλά τα απίστευτα σωματικά προσόντα του και η μεγάλη προοπτική που κουβαλάει φαίνεται να τον κάνουν ένα ιδιαίτερα θελκτικό πακέτο στα μάτια ομάδων του εξωτερικού.

Σύμφωνα με τον Πρωταθλητή μάλιστα, Σάλκε και Βέρντερ, ομάδες που αγωνίζονται στην Bundesliga, έχουν αρκετά ψηλά στη λίστα τους τον Σισέ και τον παρακολουθούν στενά, κάτι που αναμένεται να κάνουν άλλωστε και στο προσεχές Copa Africa όπου θα βρεθεί με τη Σενεγάλη.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη είναι ανοικτός σε προσφορές αλλά δεν αναμένεται να τον πουλήσει με τα χρήματα που εκτιμούν οι Γερμανοί (κοντά στα 10 εκατ. ευρώ), μιας και τον χειμώνα οι Πειραιώτες είχαν απορρίψει πρόταση για τον παίκτη πολύ υψηλότερη από το ποσό αυτό.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024