Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Από Γλέζο σε Γεωργούλη: Ο «τουρίστας» ευρωβουλευτής

Από Γλέζο σε Γεωργούλη: Ο «τουρίστας» ευρωβουλευτής

Υποδυόμενος περισσότερο τον ρόλο του... τουρίστα, παρά του ευρωβουλευτή, ο συμπαθής ηθοποιός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του για τα νέα του καθήκοντα

Τις… ταξιδιωτικές εντυπώσεις του επέλεξε να μας μεταφέρει ο Αλέξης Γεωργούλης κατά την πρώτη του ημέρα στις Βρυξέλλες, την πόλη απ’ όπου θα ριχτεί στη μάχη της εκπροσώπησης της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Υποδυόμενος περισσότερο τον ρόλο του… τουρίστα, παρά του ευρωβουλευτή, ο συμπαθής ηθοποιός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του για τα νέα του καθήκοντα.

Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να καταγράψει σε βίντεο και να αναρτήσει στο Instagram τις πρώτες εντυπώσεις του. Οι followers του είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο της βελγικής πρωτεύουσας, τα πρώτα του βήματα στο ευρωκοινοβούλιο, καθώς και να ενημερωθούν για τον καιρό (μας πληροφόρησε ότι έχει καλό καιρό, αλλά δεν είναι και… Ελλάδα).

Ενδεχομένως, από τις σημαντικότερες στιγμές του βίντεο είναι εκεί που ο Λαρισαίος ευρωβουλευτής δεν παραλείπει να μεταφέρει στους ψηφοφόρους του μια σημαντική χρηστική πληροφορία, καθώς χάρη στη συνάντηση που είχε με έναν φίλο του ο οποίος ζει στις Βρυξέλλες, εκείνος του έδειξε πού… πίνουν καφέ στο Ευρωκοινοβούλιο!

Η εκλογή του Αλέξη Γεωργούλη μόνο έκπληξη δεν ήταν. Παρόλο που η εποχή των μεγάλων επιτυχιών της τηλεόρασης στις οποίες συμμετείχε έχει περάσει προ πολλού (βλ. «Είσαι το Ταίρι μου» και «Εραστής Δυτικών Προαστίων»), ο ηθοποιός παραμένει αρκετά δημοφιλής στη νεολαία, γεγονός που του επέτρεψε να… κάνει σκόνη πρώην υπουργούς, βουλευτές, σελέμπριτι, και άλλα γνωστά ονόματα του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Από τον Μανώλη Γλέζο, λοιπόν, και την πλούσια διαδρομή που έχει καταγράψει ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς (ανεξαρτήτως αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς ιδεολογικά μαζί του), η εκπροσώπηση της χώρας την εποχή του ΣΥΡΙΖΑ περνά στα χέρια της… σόουμπιζ.

Υ.Γ. Επισημαίνεται πάντως, πως την προηγούμενη φορά που ο κ. Γεωργούλης ασχολήθηκε με τα κοινά, ως δημοτικός σύμβουλος Λαρίσης, αναγκάστηκε να υποβάλει την παράιτησή του, ύστερα από μείζον θέμα που είχε ξεσπάσει στη θεσσαλική μεγαλούπολη καθώς δεν είχε πατήσει το πόδι του και πολλές φορές στο δημοτικό συμβούλιο.

Μάλιστα, ο ηθοποιός είχε στείλει εξώδικο στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λαρισαίων κ. Τάχο, αντιδρώντας στην επιστολή που είχε στείλει ο δεύτερος προς την αρμόδια ελεγκτική Αρχή, ζητώντας να παρθούν μέτρα για τις απουσίες του κ. Γεωργούλη.

Σε τηλεοπτική εκπομπή όπου είχε εμφανιστεί ο νυν ευρωβουλευτής είχε προσπαθήσει να δικαιολογήσει τις απουσίες του… κατηγορώντας τις αντίπαλες παρατάξεις για τον τρόπο με τον οποίο ασκούσαν αντιπολίτευση.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024