Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δίπλα στους Τραμπ και τη βασίλισσα Ελισάβετ ο Παυλόπουλος

Δίπλα στους Τραμπ και τη βασίλισσα Ελισάβετ ο Παυλόπουλος

Τη χώρα μας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος έκατσε δίπλα στη Μελάνια Τραμπ και στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Στην τελετή, που έλαβε χώρα στη Μεγάλη Βρετανία, για την 75η επέτειο της απόβασης των συμμαχικών δυνάμεων στη γαλλική Νορμανδία το 1944, παρευρέθηκαν ηγέτες χωρών όπως ο Ντόναλντ Τραμπ, η βασίλισσα Ελισάβετ, η Άνγκελα Μέρκελ, ο Εμανουήλ Μακρόν, ο Τζάστιν Τριντό αλλά και ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Τη χώρα μας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος έκατσε δίπλα στη Μελάνια Τραμπ και στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ταξίδεψε σήμερα μέχρι το Πόρτσμουθ προκειμένου να παραβρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απόβαση των Συμμαχικών Δυνάμεων στη γαλλική Νορμανδία.

Ο Ντόναλντ Τραμπ συνοδευόμενος από την Πρώτη Κυρία Μελάνια, η οποία παρέδωσε ξανά μαθήματα στυλ, με ένα λευκό παλτό και ένα λευκό καπέλο, κάθισαν δίπλα στη βασίλισσα και τον πρίγκιπα Κάρολο. Η Μελάνια, μάλιστα, είχε στα αριστερά της τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος ήταν αφοσιωμένος στην τελετή, με το προεδρικό ζεύγος της Αμερικής να μοιράζεται αστεία με τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη σειρά πήραν τις θέσεις τους ο Εμανουέλ Μακρόν, η Τερέζα Μέι, ο πρίγκιπας Κάρολος, η βασίλισσα Ελισάβετ, ο Ντόναλντ Τραμπ, η Μελάνια Τραμπ, ο Προκόπης Παυλόπουλος και η Άνγκελα Μέρκελ.

Το μήνυμα Παυλόπουλου

«Η επέτειος της απόβασης στη Νορμανδία μάς διδάσκει το χρέος να υπερασπιζόμαστε, στο διηνεκές, το ευρωπαϊκό οικοδόμημα από τους κάθε είδους εχθρούς του, που επιχειρούν να το κατεδαφίσουν» δήλωσε ΠτΔ.

Αναφερόμενος στις σημερινές απειλές και στους εχθρούς του ευρωπαϊκού οικοδομήματος, ο κ. Παυλόπουλος τόνισε: «Δεν θα περάσουν. Δεν θα τους επιτρέψουμε να παρεμποδίσουν την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, δεν θα τους επιτρέψουμε να απειλήσουν την ευρωπαϊκή δημοκρατία και τον ευρωπαϊκό πολιτισμό».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024