Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έξαλλοι οι Άγγλοι: Ο Τραμπ έσπασε το πρωτόκολλο αγγίζοντας τη Βασίλισσα

Έξαλλοι οι Άγγλοι: Ο Τραμπ έσπασε το πρωτόκολλο αγγίζοντας τη Βασίλισσα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ χτύπησε ελαφριά τη βασίλισσα Ελισάβετ στον ώμο όταν εκείνη σηκώθηκε για να κάνει πρόποση, στο πλαίσιο του επίσημου γεύματος το βράδυ της Δευτέρας στο Μπάκιγχαμ.

Αν και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε διαβασμένος σε σχέση με το βασιλικό πρωτόκολλο κατά τη χθεσινή δεύτερη επίσκεψή του στο Ηνωμένο Βασίλειο, εντούτοις μία κίνηση του κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου στο Μπάκινγχαμ έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια από τους Άγγλους.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ χτύπησε ελαφριά τη βασίλισσα Ελισάβετ στον ώμο όταν εκείνη σηκώθηκε για να κάνει πρόποση, στο πλαίσιο του επίσημου γεύματος το βράδυ της Δευτέρας στο Μπάκιγχαμ.

Αν και η βασίλισσα δεν αντέδρασε στη χειρονομία του Τραμπ, αυτό δεν συνέβη με πολλούς χρήστες του Διαδικτύου, οι οποίοι δημοσίευσαν γρήγορα χιουμοριστικά tweets κάνοντας λόγο για «ακατάλληλη» συμπεριφορά του Τραμπ, τον οποία χαρακτήρισαν «αγενή».

Η βρετανική Daily Mail δεν θα μπορούσε να αφήσει το γεγονός ασχολίαστο, αφιερώνοντας ολόκληρο δημοσίευμα στο «ολίσθημα» – όπως το αποκαλεί – του Τραμπ.

Λίγο πριν προσγειωθεί χθες στο Λονδίνο, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε εξαπολύσει σκληρή επίθεση από το Twitter ενάντια στο δήμαρχο του Λονδίνο, Σαντίκ Καν. Μάλιστα, αποκάλεσε τον Σαντίκ Καν «τελείως αποτυχημένο» μπροστά στη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Κάρολο.

Κατά τ’ άλλα, σύμφωνα με το Politico, το κλίμα στις συναντήσεις του Τραμπ και του επιτελείου του με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ήταν πολύ καλό. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε διπλωματικός και διαβασμένος σε σχέση με το εξαιρετικά πολύπλοκο βασιλικό πρωτόκολλο.

Kατά τον χαιρετισμό του στο επίσημο δείπνο, ο Ντόναλντ Τραμπ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την βασίλισσα, χαρακτηρίζοντάς την «σπουδαία γυναίκα» και «σύμβολο των ανεκτίμητων παραδόσεων από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι σήμερα».

“Το τμήμα της επίσκεψης στο Λονδίνο πηγαίνει πραγματικά καλά. Η βασίλισσα, αλλά κι ολόκληρη η βασιλική οικογένεια είναι φανταστικοί. Η σχέση μας με την Βρετανία είναι πολλή δυνατή,” έγραψε ο Τραμπ στο Twitter, μεταξύ των συναντήσεών του και του επίσημου δείπνου.

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024