Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επανεμφάνιση Πολάκη με αλαζονικό ποστ κατά Αρβελέρ

Επανεμφάνιση Πολάκη με αλαζονικό ποστ κατά Αρβελέρ

Ο Παύλος Πολάκης εμφανίστηκε και πάλι στο αγαπημένο του facebook βάζοντας στο στόχαστρο αυτή τη φορά την Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ και υποστηρίζοντας ότι «έχει δηλώσει υποταγή στον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Μετά από λίγες ημέρες …σιωπής ο Παύλος Πολάκης εμφανίστηκε και πάλι στο αγαπημένο του facebook βάζοντας στο στόχαστρο αυτή τη φορά την Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ! Υποστήριξε ότι η σπουδαία ιστορικός «έχει δηλώσει υποταγή στον Κυριάκο Μητσοτάκη», καθώς στο μυαλό του αναπληρωτή υπουργού Υγείας -όπως άλλωστε ισχύει και για το alter ego του Αλέξη Τσίπρα- όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας….

Αφορμή για την επίθεση του Παύλου Πολάκη στάθηκε η συνέντευξη της κας Αρβελέρ στην Καθημερινή της Κυριακής όπου αναφερόμενη στην αναξιοπιστία της πολιτικής είπε μεταξύ άλλων τα εξής: «Όταν στέλνουμε στο Ευρωκοινοβούλιο ανθρώπους που δεν ξέρουν όχι μόνο τι είναι η Ευρώπη και πώς δουλεύει αλλά ούτε μία ξένη γλώσσα, η αναξιοπιστία της πολιτικής μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Όταν στέλνουμε στο εθνικό Κοινοβούλιο Πολάκηδες συμβαίνει το ίδιο πράγμα. Οταν διοικούν οι ανίκανοι, φταίνε οι ικανοί….»

Η απάντηση του κ. Πολάκη ήρθε αργά το βράδυ της Δευτέρας με ένα ποστ στο γνωστό ύφος που τον διακρίνει.

Συγκεκριμένα έγραψε τα εξής:

«Είπε η κυρια Πρυτανης που εχει δηλώσει «υποταγή » στον Κυριακο Μητσοτακη απο το Νοέμβρη του 15 και με ποίημα μαλιςτα…αφου ειχε στηρίξει και το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα για να μας σώσει…
ΟΛΕΣ οι εφεδρείες του συστήματος στη μάχη για να βγει ο Κυριακος …
ΥΓ.Με ξέρατε και χθες κυρια Πρυτανης οςον αφορα τη μόρφωση, τις σπουδές μου ,τους βαθμούς μου ,τη δουλειά μου ως γιατρός;; Διαβάσατε τι εχουμε καταφέρει 4 χρονια στο χωρο της δημοςιας υγείας που παραλάβαμε σε αποσύνθεση ή ενημερώνεστε μονο απο τα ρεπορτάζ των σταθμών Σκαι και Σταρ;
Η μήπως εχετε τυφλωθεί απο τα πτυχία και την αισθητική των κυρίων Γεωργιαδη,Μπογδάνου ,Αϊβαλιώτη κλπκλπ;;;;
ΚΑΘΕΙΣ ΕΦ Ω ΕΤΑΧΘΗ …
Ο λαός θα αποφασισει ποιος θελει να τον κυβερνήσει .Αυτα και ΤΕΛΟΣ.-»

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ, ετών 92, έχει μια αξιοζήλευτη ακαδημαϊκή πορεία και ζωή. Μεταξύ των άλλων διακρίσεών της είναι διαπρεπής βυζαντινολόγος, η πρώτη γυναίκα πρύτανης στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, πρύτανης του Πανεπιστημίου της Ευρώπης, Ακαδημαϊκός, πρόεδρος του Δ.Σ. του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών και πρέσβειρα Καλής Θέλησης στην Unicef.

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024