Λίγους μήνες πριν τον ερχομό της κόρης τους η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλους σφράγισαν την ευτυχία τους με μία λιτή τελετή στο δημαρχείο Μοσχάτου το απόγευμα της Δευτέρας.

Η τραγουδίστρια που βρίσκεται ήδη στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της οργάνωσε το γάμο κάτω από άκρα μυστικότητα.

Το ζευγάρι σχεδιάζει να ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας μετά τη γέννηση της κορούλας τους, την οποία θα ονομάσουν Μελίτα-Δήμητρα.

Η Ελένη Χατζίδου έφτασε στο Δημαρχείο μαζί με τον Ετεοκλή Παύλου φορώντας ένα ρομαντικό ροζ μίνι φόρεμα, λευκές γόβες και κρατώντας μια ανθοδέσμη με ροζ και λευκά τριαντάφυλλα.

Η μυστικότητα όμως δεν κράτησε για πολύ καθώς η πανέμορφη τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί την χαρά της με τους χιλιάδες ακολούθους της στο Instagram και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πραγματικά τόση ευτυχία δε μπορουσα να τη φανταστώ…Δεν τολμούσα καν να ονειρευτώ έναν τόσο υπέροχο άντρα,με τόσες αρετές που τολμάει να εκφράζει τα αισθήματα του χωρίς κανένα δισταγμό!».

Στην παραπάνω ανάρτησή της βλέπουμε δύο τούρτες σε σχήμα καρδιάς, μία της νύφης και μία του γαμπρού ενώ δεν μπορούμε να αγνοήσουμε και την πιπίλα ανάμεσα τους. Η τραγουδίστρια είναι πολύ ευτυχισμένη ενώ το ζευγάρι ανυπομονεί για την άφιξη του μικρότερου μέλους της οικογένειας.

H λαμπερή νύφη φρόντισε να κρατήσει μικρά στιγμιότυπα από τον πανέμορφο γάμο με τον εκλεκτό της καρδιάς της και τα ανάρτησε στην συνέχεια σε ειδική κατηγορία «Our Wedding»:

Ο γαμπρός από την άλλη ανάρτησε το… «ξύρισμα» δηλώνοντας έτοιμος για την μεγάλη ημέρα.

Εμείς με την σειρά μας να ευχηθούμε στο επίσημο πια ζευγάρι, να είναι πάντα μαζί και ευτυχισμένοι!