Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σ. Μαλέλης: Με επικεφαλής τον Βενιζέλο θα δίναμε λάθος σήμα

Σ. Μαλέλης: Με επικεφαλής τον Βενιζέλο θα δίναμε λάθος σήμα

Τι είπε ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ για τις εξελίξεις στο κόμμα

«Από το 2014 που έγιναν οι προηγούμενες εκλογές, το κόμμα μας έχασε πολλές δυνάμεις και τώρα αρχίζει σιγά – σιγά και ανεβαίνει» δήλωσε ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, Σταμάτης Μαλέλης ερωτηθείς για τα αποτελέσματα των εκλογών. «37 δήμους έχει πάρει η Νέα Δημοκρατία, εννιά έχει πάρει το ΚΙΝΑΛ και πέντε ο ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή επιστρέφει η κανονικότητα σιγά σιγά» συμπλήρωσε.

«Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, δεν νομίζω ότι έχει ξανασυμβεί στην Ελλάδα να βαφτεί τόσο μπλε και ο υπεύθυνος έχει ονοματεπώνυμο. Ο Αλέξης Τσίπρας θα περάσει στην ιστορία ως ο άνθρωπος που έκανε μπλε όλη την Ελλάδα και την παρέδωσε στη δεξιά και τη Νέα Δημοκρατία» υπογράμμισε. «Ο Ευάγγελος Βενιζέλος εγκατέλειψε το ΚΙΝΑΛ» απάντησε ερωτηθείς για το θέμα των ημερών που είναι η αποχώρηση του κ. Βενιζέλου.

«Ο κ. Βενιζέλος πρέπει να γυρίσει και να στηρίξει δυναμικά την παράταξη» πρόσθεσε και συμπλήρωσε «δεν εγκαταλείπω τη δημοκρατική παράταξη επειδή δεν σε βάζει η πρόεδρος, που είναι δικαίωμά της, επικεφαλής στο επικρατείας». «Ας επέλεγε όπου ήθελε να δώσει τη μάχη του σταυρού» συμπλήρωσε ο κ. Μαλέλης, για να καταστήσει σαφές πως «με επικεφαλής τον Βενιζέλο θα δίναμε λάθος σήμα».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024