Στην περιοχή του Βοτανικού εντοπίστηκε και συνελήφθη πριν από λίγο και δεύτερος από τους 4 Αλβανούς κακοποιούς που είχαν δραπετεύσει από τη Διεύθυνση Μεταγωγών τα ξημερώματα.

Οι 4 κακοποιοί κατάφεραν να αποδράσουν λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα. Μία ώρα αργότερα εντοπίστηκε ο ένας από αυτούς στην περιοχή του Ρέντη κοντά στην λαχαναγορά και νωρίς το απόγευμα στα χέρια της αστυνομίας έπεσε και ο δεύτερος κακοποιός στην περιοχή του Βοτανικού κοντά στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και των άλλων δύο Αλβανών κακοποιών.

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις κρατούμενοι, σύμφωνα με την ενημέρωση από την αστυνομία, άρχισαν να φωνάζουν τα ξημερώματα από το κρατητήριο και όταν πλησίασαν δύο αστυνομικοί για να δουν τι συμβαίνει, τους ακινητοποίησαν με ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και κατόρθωσαν να βγουν έξω.

Στη συνέχεια, πήραν από μια αστυνομικό, που καθόταν σε ένα περιπολικό, το όπλο της αλλά και το όχημα και κατευθύνθηκαν προς την πύλη, ενώ την κράτησαν για λίγο ως όμηρο. Στη συνέχεια την άφησαν ελεύθερη, ενώ μόλις έφθασαν στην πύλη απείλησαν τον φρουρό, του πήραν το όπλο του και διέφυγαν.