Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ψήφισε ο Γιώργος Παπανδρέου - Δεν σχολίασε τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ

Ψήφισε ο Γιώργος Παπανδρέου – Δεν σχολίασε τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ

Το δικό του μήνυμα για την κρισιμότητα των αυτοδιοικητικών εκλογών έστειλε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, λίγο αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις επαναληπτικές εκλογές.

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου απέφυγε να σχολιάσει τις εξελίξεις στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, μετά την ρήξη της Φώφης Γεννηματά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας. «Νομίζω ότι, δεν είναι ούτε ο χώρος ούτε η ώρα για να μιλήσουμε γι’ αυτά», δήλωσε ο κ. Παπανδρέου όταν ρωτήθηκε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, στη Νέα Ερυθραία.

Ο κ. Παπανδρέου περιορίστηκε να μιλήσει για το β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών κι ανέφερε ότι «στηρίζουμε τους υποψηφίους της παράταξής μας, γιατί η παράταξη αυτή έχει προσφέρει τα μέγιστα και στην ίδια την αυτοδιοίκηση – πιστεύουμε σε αυτόν τον θεσμό, αλλά έχει κάνει και έργο, έχει επιτελέσει ένα πολύ σημαντικό, το μεγαλύτερο θα έλεγα, έργο για την αυτοδιοίκηση και με την αυτοδιοίκηση».

Ο πρώην πρωθυπουργός πρόσθεσε πως «όπου δεν υπάρχουν δικοί μας υποψήφιοι, ελπίζω να επικρατήσουν κριτήρια επιλογής που είναι κοντά στις αξίες μας, αξίες αυτοδιοικητικές, αλλά και αξίες όπως το δημοκρατικό ήθος, η οικολογική συνείδηση, η διάφανη και χρηστή διοίκηση, γιατί θέλουμε ο κόσμος να ξέρει που πάνε τα χρήματά του και βέβαια, η προοδευτική ευαισθησία για την κοινωνική συνοχή. Μόνο έτσι, μέσα από μια προοδευτική αυτοδιοίκηση, ισχυρή αυτοδιοίκηση, μπορούμε να μιλάμε για μια Ελλάδα ελπίδας και προόδου.»

Πηγή βίντεο: onetv.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024