Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαυρωτάς: Το κριτήριο των εκλογών ήταν να δειχθεί η πόρτα της εξόδου στον ΣΥΡΙΖΑ

Μαυρωτάς: Το κριτήριο των εκλογών ήταν να δειχθεί η πόρτα της εξόδου στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού εκτίμησε ότι η Νέα Δημοκρατία προτιμήθηκε από τους ψηφοφόρους που διεκδικούσε το Ποτάμι, ενώ τόνισε ότι υπάρχει χώρος για το Ποτάμι για την επόμενη μέρα.

«Το κριτήριο των εκλογών ήταν να δειχθεί η πόρτα της εξόδου στον ΣΥΡΙΖΑ και εκεί η ΝΔ ως ‘η επόμενη εξουσία’ προτιμήθηκε από τους ψηφοφόρους που διεκδικούσαμε και εμείς» τονίζει σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς αναφερόμενος στις αιτίες της ήττας του Ποταμιού στις ευρωεκλογές.

Καλεί τους ψηφοφόρους του Ποταμιού να πάνε να ψηφίσουν, να μην απέχουν και «να ψηφίσουν με γνώμονα τις φιλοευρωπαϊκές, φιλελεύθερες, προοδευτικές λύσεις που έχει ανάγκη η δημιουργική Ελλάδα, για να αλλάξει σελίδα» σημειώνοντας ότι θεωρεί ότι «η ΝΔ μπορεί να εκφράσει περισσότερο το προοδευτικό φιλελεύθερο κέντρο από τον ΣΥΡΙΖΑ, αρκεί όμως να επικρατήσει η φιλελεύθερη συνιστώσα της σε σχέση με τη συντηρητική, την ‘λαϊκή δεξιά’».

Ο κ. Μαυρωτάς υποστηρίζει ότι «σαφώς υπάρχει χώρος για το Ποτάμι, απλώς οι προτεραιότητες του εκλογικού σώματος σε αυτήν τη συγκυρία ήταν να πάει με το δυνατό», αποκαλύπτει ότι στο πολιτικό συμβούλιο του Ποταμιού συζητήθηκε το ενδεχόμενο προεκλογικής συνεργασίας με κάποιο κόμμα αλλά δεν ευδοκίμησε μια τέτοια προοπτική και δηλώνει ότι κατά πάσα πιθανότητα θα διεκδικήσει την ηγεσία του Ποταμιού, δεν θέλει όμως να είναι ο μοναδικός υποψήφιος.

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024