
Ταχιάος: «Είναι ωραίο να ξέρεις να χάνεις»
Την ήττα του στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών στη Θεσσαλονίκη παραδέχθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Ταχιάος.
Την ήττα στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Θεσσαλονίκης παραδέχθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Ταχιάος, λίγα λεπτά μετά το κλείσιμο της κάλπης και την ανακοίνωση του exit poll, το οποίο έδωσε σαφές προβάδισμα στον Κωνσταντίνο Ζέρβα.
«Η Θεσσαλονίκη έχει δήμαρχο, θέλω να συγχαρώ τον κ. Ζέρβα για την επιτυχία του» ανέφερε χαρακτηριστικά και χαρακτήρισε τη σημερινή μέρα ως μια «μέρα γιορτής», υπογραμμίζοντας: «δεν με πικραίνει ποτέ οτιδήποτε είναι θέμα Δημοκρατίας. Είναι γιορτή της Δημοκρατίας το αποψινό και ως τέτοιο πρέπει να το ζήσουμε».
Επικαλούμενος τα λόγια του Αποστόλου Παύλου, τόνισε ότι ήταν πιστός στις αρχές του και στις αξίες του και έδωσε τον αγώνα όσο πιο δυνατά μπορούσε. «Θα συνεχίσω στον αγώνα για τη Θεσσαλονίκη που είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου, είναι το πάθος μου» πρόσθεσε.
«Δεν είναι η πρώτη φορά που χάνω. Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου γι΄ αυτό το αποτέλεσμα και συγχαίρω ξανά τον νέο δήμαρχο. Επέλεξα να κάνω έναν αγώνα όπου η βασική λέξη ήταν “υπεύθυνα” και πίσω από αυτή την λέξη ήταν η αξιοπρέπεια. Νομίζω ότι η αξιοπρέπεια είναι αυτό που πρέπει να χαρακτηρίζει τη Θεσσαλονίκη» σχολίασε και επισήμανε ότι «μεγάλωσε σε ένα σπίτι όπου ο πατέρας του του έμαθε να θέλει να κερδίζει και να ξέρει να χάνει».
Μιλώντας για τους συνεργάτες του, τους οποίους ευχαρίστησε, σχολίασε ότι αντιπροσώπευαν το ίδιο σύστημα αξιών με τον ίδιο και επέλεξαν να μην παραδοθούν ούτε στα fake news, ούτε στα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη στους αντιπάλους, ούτε κυρίως να κρύψουν αυτό το οποίο είναι στην πραγματικότητα. «Νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που αυτή η εξαιρετική ομάδα που συγκροτήσαμε σε αυτές τις εκλογές, η ομάδα “Θεσσαλονίκη υπεύθυνα” μπόρεσε να είναι αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη παράταξη στο δημοτικό συμβούλιο. Ελπίζω ότι το γεγονός αυτό θα εκτιμηθεί και πάντως είμαι στη διάθεση οποιουδήποτε έχει καλό σκοπό για τη Θεσσαλονίκη, οποιουδήποτε δέχεται να συνενώσουμε δυνάμεις για το καλό αυτής της πόλης» υπογράμμισε.
Ευχαρίστησε, παράλληλα, «όλους τους εθελοντές, όλους τους υποψηφίους, τους εκατοντάδες ανθρώπους που», όπως ανέφερε, συντάχθηκαν μαζί του σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα. «Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την ίδια τη ΝΔ για τη στήριξή τους στο πρόσωπό μου όπως επίσης και την τοπική ΝΔ η οποία πραγματικά έδωσε την ψυχή της για το αποτέλεσμα το οποίο έχω φέρει» είπε.
Για την παράταξή του, επισήμανε, ότι θα γίνει συζήτηση στην πορεία, ωστόσο, τόνισε: «οι άνθρωποι της παράταξής μου έχουν άλλο αγώνα μπροστά και καλό θα είναι να είναι όλοι ενωμένοι γιατί 7 Ιουλίου έχουμε βουλευτικές εκλογές».
- Τραγωδία στη Λάρισα – Νεκρός 15χρονος σε τροχαίο με μηχανάκι
- Σάκκαρη – Νόσκοβα 2-0: Πήρε το ντέρμπι και την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Ρολάν Γκαρός
- Ζάκυνθος: Ρίσκαρε τη ζωή του για μια… selfie o 22χρονος τουρίστας που έπεσε στον γκρεμό στην παραλία του Ναυαγίου
- Ντον Τζούνιορ: Γάμος-αστραπή και ο εμφύλιος της δυναστείας στο φως – Ηχηρές απουσίες από Μελάνια, Μπάρον και Ντόναλντ Τραμπ
- Κρήτη: Γυναίκα – «φάντασμα» η μητέρα της 3χρονης – Ανύπαρκτη στη χώρα με στοιχεία και ΑΜΚΑ μιας άλλης
- «Ιρανοί χάκερ» πίσω από κυβερνοεπίθεση στις συγκοινωνίες του Λος Άντζελες

