Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνεχάρη τον Γιάννη Μώραλη ο Νίκος Βλαχάκος

Συνεχάρη τον Γιάννη Μώραλη ο Νίκος Βλαχάκος

Τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη συνεχάρη ο υποψήφιος δημάρχος Πειραιά Νίκος Βλαχάκος μετά τα αποτελέσματα των επαναληπτικών αυτοδιοικητικών εκλογών.

Το εκλογικό κέντρου του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» επισκέφθηκε λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών ο υποψήφιος δήμαρχος, Νίκος Βλαχάκος, προκειμένου να συγχαρεί τον Γιάννη Μώραλη για την επανεκλογή του.

«Συγχαρητήρια στο Γιάννη Μώραλη, ήμουν, είμαι και θα είμαι δίπλα σε κάθε Πειραιώτισσα και σε κάθε Πειραιώτη» τόνισε ο κ. Βλαχάκος, σημειώνοντας ότι θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον δήμαρχο προκειμένου να πετύχουν το καλύτερο δυνατό για το δήμο.

«Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πειραϊκό λαό για τη δύναμη που μας δίνει με το αποτέλεσμα αυτό στο νέο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας ώστε να τον εκπροσωπήσουμε επάξια» κατέληξε ο Νίκος Βλαχάκος.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» και τα συγχαρητήρια που έδωσε ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού στον Νίκο Βλαχάκο, ο τελευταίος απάντησε: «Ο κύριος Μαρινάκης με συνεχάρη και μου είπε ότι ο Πειραιάς είναι ένας και αδιαίρετος».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024