Τσιτσιπάς: «Τα Grand Slam είναι μαραθώνιοι, παρά τις δυσκολίες ανταπεξήλθα»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αμέσως μετά την πρόκρισή του στους 16 του Roland Garros, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε κόντρα στον Κραΐνοβιτς.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκε κόντρα στον Φίλιπ Κραΐνοβιτς αλλά τελικά επικράτησε σε… δύο δόσεις με 3-1 σετ και προκρίθηκε στους 16 του Roland Garros.
Ο Έλληνας τενίστας αμέσως μετά το ματς αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε λόγω της κόπωσης κόντρα στον Σέρβο, επισημαίνοντας παράλληλα τα σημεία κλειδιά της αναμέτρησης:
Νομίζω ότι αισθανόμουν πιο αργός σε σχέση με χθες. Είναι σημαντικό να παραμένεις συγκεντρωμένος. Παρά τις δυσκολίες που είχα σήμερα ανταπεξήλθα. Δεν ήμουν πολύ ενεργητικός ενώ μου έλειψε και η ταχύτητα. Είναι σημαντικό που έσβησα set point γιατί θα είχαμε ένα δραματικό φινάλε.
Ο αντίπαλός μου είχε παίξει ένα μεγάλο ματς τις προηγούμενες μέρες. Χρειάζεται μεγάλη ενέργεια και καλή φυσική κατάσταση σε ένα Grand Slam. Είναι σαν ένας μαραθώνιος»
- Συνάντηση Νετανιάχου-Τραμπ την Δευτέρα στη Φλόριντα – Συνομιλίες για τη δεύτερη φάση της εκεχειρίας στη Γάζα
- Τουρκία: Λεωφορείο έπεσε σε χαντάκι – Τρεις νεκροί και 10 τραυματίες
- Όταν οι προσωπικές φωτογραφίες ενός Ελβετού φωτογράφου από τον μήνα του μέλιτος προκάλεσαν σκάνδαλο
- Μπλε τιμολόγια: Ένα στα τέσσερα νοικοκυριά με σταθερές χρεώσεις στο ρεύμα
- Άρης: Πότε θα είναι διαθέσιμοι οι Αλφαρέλα και Μεντίλ
- Πέθανε η «Σούλα»: Η Χρυσούλα Αλευρίδου και οι οίκοι ανοχής που σημάδεψαν τη Λάρισα


