Η Κατερίνα Σινιάκοβα συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στο Ρολάν Γκαρός, καθώς μετά τη Μαρία Σάκκαρη άφησε εκτός συνέχειας και τη Ναόμι Οσάκα.
Η Τσέχα τενίστρια πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση ακόμη μια φορά στο φετινό τουρνουά έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη και απέκλεισε το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.
Η Σινιάκοβα νίκησε πολύ εύκολα με 6-4, 6-2 και προκρίθηκε στους «16» του Ρολάν Γκαρός.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Τσέχα κέρδισε για 1η φορά αθλήτρια που είναι στο Νο1 και είναι επίσης για πρώτη φορά στους «16».
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου