Τελικός Champions League : Ο Ποκετίνο υποκλίθηκε στον Κλοπ
Ο προπονητής της Τότεναμ αποθέωσε τον Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού του Champions League χαρακτηρίζοντάς τον... άτυχο
O προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου πριν τον τελικό του Champions League δήλωσε πως δεν αισθάνεται loser και δεν αποδέχεται τον χαρακτηρισμό.
Με την σειρά του ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο τον… υπερασπίστηκε στις δικές του δηλώσεις πλέκοντας του μάλιστα το εγκώμιο.
Ο Αργεντινός κόουτς, είπε μεταξύ άλλων:
«Ο Γιούργκεν είναι ένας πολύ πετυχημένος προπονητής. Τον θαυμάζω πολύ, είναι υπέροχος. Είναι πάντα χαρούμενος, αισιόδοξος, ένα πολύ καλό παράδειγμα για τους υπόλοιπους για το πως να είναι αυθόρμητοι και φυσικοί. Ήταν και άτυχος μέχρι τώρα.
Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να φτάσεις στον τελικό. Είναι πολλές οι συνθήκες που δεν μπορείς να ελέγξεις. Σαν προπονητής πρέπει να πιστεύεις ότι το σύμπαν είναι φωτεινό και θα σε κάνει να σηκώσεις το τρόπαιο».
- Ολυμπιακός: Μια εβδομάδα εκτός ο Σιπιόνι
- Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442