Tο νέο γήπεδο της ΑΕΚ καθημερινά προοδεύει, με τις εργασίες να συνεχίζονται σε φουλ ρυθμούς στο οικόπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Το όνειρο των φίλων της Ένωσης παίρνει σιγά σιγά την τελική του μορφή, ενώ όπως μπορεί να παρατηρήσει κανείς και από τα βίντεο υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα του γηπέδου.
Σήμερα μάλιστα είχε νέες εξελίξεις όσον αφορά το γήπεδο της ΑΕΚ, καθώς Ξεκίνησε η τοποθέτηση του πρώτου πυλώνα στήριξης του στεγάστρου στην «Αγιά Σοφιά».
Στις επόμενες βδομάδες αναμένεται να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι, με τους οπαδούς των κιτρινόμαυρων να μετρούν αντίστροφα μέχρι να ολοκληρωθεί το νέο γήπεδο.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών