Στα fake news απέναντι στο πρόσωπό της  και στη χυδαία όπως τη χαρακτήρισε εκμετάλλευση των θυμάτων των δύο εθνικών τραγωδιών απέδωσε τους λόγους της αποδοκιμασίας που κατέγραψε ο Συνδυασμός της στον α΄ γύρο των περιφερειακών εκλογών η Ρένα Δούρου.

Η κ. Δούρου αναφερόμενη στο έργο της είπε ότι είναι μετρήσιμο και χειροπιαστό, το βλέπουν οι πολίτες. «Βλέπουν τη νέα λεωφόρο Ποσειδώνος που ένα τμήμα της ήδη παραδόθηκε ή τον αγωγό υδροδότησης της Αίγινας που ένα κομμάτι του ποντίστηκε ήδη. Όμως αυτό το έργο βρήκε απέναντί του τη λυσσαλέα αντίδραση όλων εκείνων που ξεβολεύτηκαν επειδή χαλάσαμε την πιάτσα, επειδή αλλάξαμε τα δεδομένα. Εξ ου και η λάσπη, η παραπληροφόρηση, τα fake news από έναν καλοκουρδισμένο μηχανισμό προπαγάνδας. Και ως γνωστόν, δυστυχώς, η επανάληψη του ψέματος αποδίδει».

Κλίμα ηττοπάθειας ενόψει του β΄ γύρου

Ερωτηθείσα για το αν εκτιμά ότι η διαφορά είναι αναστρέψιμη όσο αφορά στη μάχη της περιφέρειας, ανέφερε, μιλώντας στο ΑΠΕ,  ότι το βέβαιο είναι ότι τίποτε δεν έχει κριθεί. «Η μάχη του β’ γύρου έχει τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που αφορούν στη σημαντικότερη Περιφέρεια του τόπου. Σε μια θητεία έχουμε κάνει έργο που άλλοι, με δεκαετίες στο ‘κοντέρ’ της Αυτοδιοίκησης δεν πλησιάζουν καν. Φτάσαμε πολύ μακριά, για να κάνουμε πίσω» τόνισε ενώ αναφέρθηκε στο γνωστό δίλημμα που έθετε προεκλογικά και το κυβερνών κόμμα και αποδοκιμάστηκε περί προόδου και συντήρησης.

«Δεν εξαφανιστήκαμε»

Η κ. Δούρου ενόψει του β΄ γύρου υπογράμμισε ότι ο Συνδυασμός «Δύναμη Ζωής» διεκδικεί ξανά την Κυριακή τη διοίκηση τη Περιφέρειας και δεν εξαφανίστηκε, όπως επιχείρησαν συστηματικά κάποιοι με την απίστευτη στοχοποίησή μας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο