Τότεναμ και Λίβερπουλ προετοιμάζονται για το μεγάλο ραντεβού της χρονιάς, τον τελικό του Champions League το ερχόμενο Σάββατο στη Μαδρίτη.
Τα «σπιρούνια» ανέβασαν ένα επικό tweet στο οποίο αναφέρουν τη λέξη απίστευτο, αλλά ενδιάμεσα έχουν προσθέσει ένα γράμμα για να ξεχωρίζει η λέξη VAR.
Δηλαδή το unbelievable, που σημαίνει «απίστευτο» στα αγγλικά, το έχουν κάνει unbelie-VAR-ble.
Αυτός ο… αναγραμματισμός, είναι αφιερωμένος στον προημιτελικό του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι, όπου η Τότεναμ μπορεί να έχασε 4-3, αλλά προκρίθηκε εξαιτίας της εντός έδρας νίκης της με 1-0.
Φυσικά όλοι θυμόμαστε το θρίλερ που είχε εξελιχθεί στο Μάντσεστερ, με τις δύο φάσεις που κρίθηκαν με απόφαση του VAR και… έκριναν τον αγώνα και την πρόκριση στους «4».
Αναφερόμαστε στο γκολ του Γιορέντε που έκανε το 4-3, εκεί όπου υπήρχε υποψία για χέρι του Ισπανού επιθετικού αλλά τελικά μέτρησε και σε εκείνο του Στέρλινγκ για τη Σίτι στο 95’, το οποίο όμως ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
«Για πάντα» στη Ρόμα ο Λορέντσο Πελεγκρίνι, καθώς αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι», το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.