Στη Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζονται για ένα θερμό μεταγραφικό παζάρι, καθώς η αποτυχημένη φετινή σεζόν σήμανε την ανάγκη για ενισχύσεις.

Προκειμένου, όμως, να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες μεταγραφές, ο σύλλογος θα πρέπει να διέπεται και από μια οικονομική ευρωστία, η οποία θα επιτευχθεί μέσα από άφθονες… πωλήσεις.

Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει η Mundo Deportivo, οι «Μερένχες» ετοιμάζουν γερό ξεσκαρτάρισμα το προσεχές καλοκαίρι, με τον Γκάρεθ Μπέιλ να είναι πρώτος στη «μαύρη λίστα».

Ο Ουαλός επιθετικός βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις αποχωρήσεις για τη «βασίλισσα», με τους ιθύνοντες να πιστεύουν πως θα αποφέρει το μεγαλύτερο κέρδος στα οικονομικά της ομάδας.

Ακολούθως, στη Μαδρίτη δεν πρόκειται να συνεχίσουν οι Χάμες Ροντρίγκεζ και Ματέο Κόβασιτς, με αρκετούς συλλόγους να έχουν ήδη προσεγγίσει τη Ρεάλ για την περίπτωσή τους.

Από εκεί και πέρα, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν οι Γιορέντε, Θεμπάγιος, Μαριάνο, Κέιλορ Νάβας και Μπόρχα Μαγιοράλ, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Ζινεντίν Ζιντάν, ενώ ανοικτό παραμένει και το ενδεχόμενο πώλησης του Μάρτιν Όντεγκαρντ.

Πάντως, το ιδανικότερο σενάριο για τους «Μερένχες» είναι να προχωρήσουν στην πώληση όλων των προαναφερθέντων ονομάτων, καθώς σε περίπτωση που κάτι τέτοιο πραγματοποιηθεί, τότε υπολογίζεται πως η «βασίλισσα» θα γίνει κατά 300 εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερη.

Γράψτε το σχόλιό σας