Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ράμος : «Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στη Ρεάλ, θα έπαιζα και δωρεάν»

Ράμος : «Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στη Ρεάλ, θα έπαιζα και δωρεάν»

Τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από τη Ρεάλ έβαλε ο Σέρχιο Ράμος, τονίζοντας πως πρόθεσή του είναι να παραμείνει στη Μαδρίτη μέχρι το τέλος της καριέρας του

Το μέλλον του Σέρχιο Ράμος στη Ρεάλ παρέμενε αβέβαιο, καθώς ισπανικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για τάσεις φυγής του Ισπανού από τη Μαδρίτη.

Σύμφωνα με τα εν λόγω ρεπορτάζ οι τριβές με τον πρόεδρο του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ σε συνδυασμό με μια άκρως δελεαστική πρόταση που είχε δεχθεί από την Κίνα, είχαν βάλει σε σκέψεις τον 33χρονο αμυντικό, ο οποίος έδειχνε έτοιμος να βάλει τέλος στην 14ετη παρουσία του στην ισπανική πρωτεύουσα.

Παρόλα αυτά, ο Ράμος ξεκαθάρισε τη θέση του σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως δεν είχε ποτέ πρόθεση να αποχωρήσει από το σύλλογο.

Μάλιστα πρόσθεσε πως σκοπεύει να παραμείνει στους «Μερένχες» μέχρι το τέλος της καριέρας του, ενώ παρομοίασε τη σχέση του με τον Πέρεθ σαν αυτή μεταξύ πατέρα και γιου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαι μαδριτίστα και θέλω να κρεμάσω τα παπούτσια μου εδώ».

Για την σχέση του με τον πρόεδρο της Ρεάλ: «Η σχέση μου με τον πρόεδρο είναι σαν πατέρα και γιου. Δεν θέλω να φύγω από την Ρέαλ Μαδρίτης. Το όνειρό μου είναι να κρεμάσω εδώ τα παπούτσια μου. Δεν θα έφευγα ποτέ, θα έπαιζα στη Ρεάλ δωρεάν!»

Για τον μισθό του: «Το οικονομικό δεν ήταν πρόβλημα ούτε για ένα λεπτό. Είναι θέμα εμπιστοσύνης. Πήγα να μιλήσω στον πρόεδρο από κοντά και λύσαμε το πρόβλημα».

Για την πρόταση από την Κίνα: «Είχα μια πρόταση από την Κίνα δεν θα πω ψέματα, είναι στο τραπέζι».

Για τις φήμες που ακούστηκαν: «Δεν ζήτησα να φύγω ελεύθερος ούτε το απαίτησα. Υπήρχαν πολλές φήμες. Σε 15 μέρες έχω ένα γάμο και θα δώσω στον Φλορεντίνο μια μεγάλη αγκαλιά. Δεν θέλω να φύγω ούτε ελεύθερος ούτε αν πληρώσουν για εμένα. Θα έπαιζα στην Ρεάλ δωρεάν. Είμαι αρχηγός εδώ και νιώθω αγαπητός και οι συμπαίκτες μου με στηρίζουν.

Δεν θέλω να φύγω ούτε ελεύθερος ούτε αν πληρώσουν για εμένα. Θα έπαιζα στην Ρεάλ δωρεάν. Είμαι αρχηγός εδώ και νιώθω αγαπητός και οι συμπαίκτες μου με στηρίζουν.

Έχω τα πάντα εδώ, το οικονομικό έρχεται δεύτερο. Εχθές μίλησα με τον πρόεδρο για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Θα μείνω στη Μαδρίτη!

Τώρα έχω να πάω διακοπές και να δω ποιους παίκτες θα πάρουμε και ποιους όχι».

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024