Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρέσπο : «Παίζουμε για να γράφουμε με τον ΠΑΟΚ»

Κρέσπο : «Παίζουμε για να γράφουμε με τον ΠΑΟΚ»

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο αναφέρθηκε στους στόχους του ΠΑΟΚ και στην παραμονή του άλλου του μισού στην άμυνα του ΠΑΟΚ, του Φερνάντο Βαρέλα

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο μίλησε στο «Metropolis 95.5» για την παραμονή του Φερνάντο Βαρέλα και τους στόχους του ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόκληση της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League.

Αρχικά για την ανατροπή στο θέμα του Βαρέλα και την παραμονή του στον ΠΑΟΚ είπε: «Είναι πολύ καλό που ο Βαρέλα παραμένει στον ΠΑΟΚ διότι διατηρείται η ισορροπία της ομάδας. Μου δίνει ένα πολύ καλό συναίσθημα. Παρακολουθώ τα νέα της ομάδας από την Ισπανία που βρίσκομαι. Καλό θα ήταν να μείνουν και οι Κάνιας, Σάκχοφ, Τόσκα διότι έχουμε μια πολύ καλή ισορροπία ως ομάδα».

Για τη συμβολή του Λουτσέσκου: «Είναι σημαντικός για εμάς. Είναι αυτός που δημιούργησε την ομάδα και της δίνει ώθηση για το καλύτερο».

Για την πρόκληση της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League: «Ετοιμαζόμαστε γι’ αυτήν την πρόκληση. Ο ΠΑΟΚ θέλει δυνατούς χαρακτήρες. Είναι μια μεγάλη πρόκληση αυτή που έχουμε μπροστά μας. Είχαμε 3-4 τραυματισμούς, φαίνεται ότι η ομάδα θέλει καλές μεταγραφές για να προχωρήσει μπροστά. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποκτήσει παίκτες με χαρακτήρα και ποιότητα, παίκτες που θα μπορούν να μας βοηθήσουν. Χρειαζόμαστε μια τέτοια ενίσχυση».

Για τη συμβολή του Βιεϊρίνια: «Με την προσφορά που είχε ο Βαρέλα, δεν ξέρω τι μπορεί να του έλεγε περισσότερο για να μείνει».

Για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ: «Η φετινή επιτυχία είναι μόνο η αρχή όσων θέλουμε να κάνουμε. Δεν παίζουμε για να παίζουμε, αλλά για να γράφουμε ιστορία με τον ΠΑΟΚ και να κερδίζουμε τίτλους. Και του χρόνου πρέπει να πετύχουμε το κάτι παραπάνω. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024