Η Εθνική ομάδα παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στην Αττάλεια και ηττήθηκε 2-1 στο φιλικό με την Τουρκία, ωστόσο ο προπονητής της «γαλανόλευκης», Άγγελος Αναστασιάδης δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την αντίδραση που βγάζουν οι διεθνείς, όταν στραβώνει το παιχνίδι.

Σημείωσε μάλιστα ότι «…θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι αλλά φταίω εγώ γιατί έπρεπε να έρθουμε μια μέρα πιο νωρίς εδώ γιατί οι αποστάσεις ήταν μεγάλες και δεν φρεσκάραμε την ομάδα».

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Άγγελος Αναστασιάδης:

«Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι αλλά φταίω εγώ γιατί έπρεπε να έρθουμε μια μέρα πιο νωρίς εδώ γιατί οι αποστάσεις ήταν μεγάλες και δεν φρεσκάραμε την ομάδα.

Τα παιδιά έδωσαν ότι μπορούσαν και είμαι ευχαριστημένος. Κάναμε λάθη, τα πληρώσαμε είναι φυσιολογικό. Το καλό είναι πως η ομάδα αντιδράει και προσπαθεί.

Το σημαντικό είναι πως δεν είχαμε τραυματισμούς. Τα παιδιά είναι καλά. Ο Σιόβας είχε ένα μικρό ασήμαντο πρόβλημα αλλά δεν θέλαμε να το ρισκάρουμε. Θα δούμε αύριο γιατί ξέρετε πως η επόμενη μέρα είναι δύσκολη».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο