Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Σοφία Καρβέλα αποκαλύπτει: «Ζω μέσα στο απόλυτο χάος»

Η Σοφία Καρβέλα αποκαλύπτει: «Ζω μέσα στο απόλυτο χάος»

Η Σοφία Καρβέλα δήλωσε ότι ζει διαρκώς μέσα στο απόλυτο άγχος και το θόρυβο, αποκαλύπτοντας μία άγνωστη πτυχή του εαυτού της.

Η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση, Σοφία ζει τα τελευταία είκοσι χρόνια στην Αμερική μαζί με την οικογένεια της. Αυτό που δεν περίμενε κανείς να κρύβεται πίσω από το γλυκό της χαμόγελο οι τόσο ταραχώδεις στιγμές που έχει βιώσει η ίδια στην προσωπική της ζωή.

Η ίδια πριν από λίγο διάστημα εξομολογήθηκε δημόσια πως σε ηλικία 20 ετών αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού, ενώ έκανε δύο αμβλώσεις, ενώ σήμερα έχει δύο μικρούς γιους που αγαπά πολύ.

Αυτή τη φορά η πανέμορφη Σοφία ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφία της ίδιας με τον μικρότερό της γιο, αποκαλύπτοντας: «Ζω μέσα στο απόλυτο χάος και τον εσωτερικό θόρυβο. Και δεδομένου ότι είναι Δευτέρα και φοράω ένα απλό αέρινο καλοκαιρινό φόρεμα, είναι δίκαιο να σας πω ότι μερικές φορές -πολύ συχνά- δυσκολεύομαι να αναπνεύσω. Ρωτώ τον εαυτό μου (και όλους όσοι είναι γύρω μου και μπορούν να μου φτιάξουν τη μέρα) τι είναι αυτό που πραγματικά θέλω.»

«Προφανώς έπρεπε να γνωρίζω μέχρι τώρα… Θέλω τόσα πολλά, αλλά στη συνέχεια τα απορρίπτω όλα, αλλά πραγματικά μερικά θα ήθελα να τα κρατήσω. Και έπειτα φυσικά, όταν μαζεύω αρκετές σοφές απαντήσεις, κάνω ακριβώς το αντίθετο. Βρίσκω την ομορφιά σε άσχημες αλήθειες και γλυκά ψέματα. Και συνεχίζω να πηγαίνω όπου με βγάλουν οι αντοχές μου. Δεν είναι πάντα υπέροχα. Αλλά τουλάχιστον έχω τον Batman να φυλά τα νώτα μου».

Sports in

Ολυμπιακός: Ο Γκαρντίνι, ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν και τα δεδομένα για Ιντάλγκο

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού «τρέχει» το σχεδιασμό της νέας αγωνιστική σεζόν. Με τον σπουδαίο Αντρέα Γκαρντίνι να διαδέχεται τον Ντανιέλ Καστελάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024