Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ σας προσκαλεί σε δείπνο με την Αμάλ!

Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ σας προσκαλεί σε δείπνο με την Αμάλ!

Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ μας προσκαλεί με ένα βίντεο σε ένα δείπνο στην βίλα του στο Κόμο.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ ετοίμασε ένα επικό βίντεο – πρόσκληση για την προώθηση αυτού του δείπνου, στο οποίο έπειτα από εντολή σκηνοθέτη συστήνεται στο κοινό ως ο σύζυγος της Αμάλ Κλούνεϊ, διότι αυτή… πουλάει στον κόσμο.

Ο γοητευτικός ηθοποιός εμφανίζεται μπροστά στην κάμερα για να προσκαλέσει όλους εμάς σε ένα δείπνο στην βίλα του στο Κόμο.

«Είμαι ο Τζορτζ Κλούνεϊ και είμαι εδώ για να σας προσκαλέσω στην Ιταλία, με τη σύζυγό μου κι εμένα», ξεκινά στο βίντεο ο ηθοποιός, αλλά ο σκηνοθέτης τον… κόβει και του ζητά να ακολουθήσει το σενάριο. Ο λόγος; Ο κόσμος αγαπά την Αμάλ και αυτή… πουλάει, του εξηγεί.

«Γεια, είμαι ο σύζυγος της Αμάλ Κλούνεϊ, Τζορτζ, και θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στη λίμνη Κόμο», λέει λοιπόν ο Κλούνεϊ, ενώ μεταξύ άλλων υπόσχεται- ακολουθώντας υποχρεωτικά το σενάριο- ότι οι τυχεροί θα συζητούν με την Αμάλ για τη Δικαιοσύνη, ενώ εκείνος θα σερβίρει ήσυχα το δείπνο.

Κι αν όλα αυτά δεν είναι ικανά να πείσουν κάποιους να κάνουν δωρεά και να μπουν στην κλήρωση, ο Τζορτζ Κλούνεϊ δίνει ένα ακόμη κίνητρο. «Έχω και το τηλέφωνο του σπιτιού του Μπραντ Πιτ, μπορώ να σας το δώσω», λέει στο βίντεο.

Το χιουμοριστικό βίντεο του Τζόρτζ Κλούνεϊ,  γυρίστηκε με σκοπό την προσέλκυση χρημάτων για το Ίδρυμα Κλούνεϊ για την Δικαιοσύνη.

Παρακολουθήστε παρακάτω το βίντεο:

Μια σπουδαία πρωτοβουλία

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός, μαζί με τη σύζυγό του, Αμάλ Κλούνεϊ, δικηγόρος με ειδίκευση στο διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα συνεργάστηκαν με τη Microsoft μέσω του Ιδρύματος Κλούνεϊ για τη Δικαιοσύνη για μια νέα εφαρμογή που παρέχει τη δυνατότητα επιτήρησης της ποινικής δικαιοσύνης, αναφέρει το Digital Trends.

Το TrialWatch έχει σχεδιαστεί για να βοηθά εκπαιδευμένους εθελοντές να παρακολουθούν και να καταγράφουν δίκες που ενέχουν τον κίνδυνο παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων περιθωριοποιημένων ομάδων και ανθρώπων.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024