Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζένη Μπαλατσινού: «Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπος μου»

Τζένη Μπαλατσινού: «Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπος μου»

Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Τζένη Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια, αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για τον γάμο τους και απάντησε στο ενδεχόμενο ενός παιδιού.

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και την Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού για τον Βασίλη Κικίλια, τον γάμο τους αλλά και το ενδεχόμενο να κάνουν ένα παιδί μαζί.

View this post on Instagram

Happy Birthday to you.. my Man! 💫👑

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) on

Η όμορφη παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας ενώ καθόλου αγχωμένη δεν είναι για το γάμο της με τον εκλεκτό της καρδιάς της Βασίλη. «Αγχωμένη είμαι μόνο για το εάν θα προλάβω να ολοκληρώσω τις δουλειές που πρέπει να γίνουν μέχρι την ημέρα του γάμου. » δήλωσε η ίδια.

«Έχω δημιουργικό άγχος! Με το Βασίλη έχουμε άγχος εκείνη τη μέρα να είναι καλά και άνετα οι καλεσμένοι μας. Μετά τις 5 Ιουνίου θα κάνω ολοκληρωμένες πρόβες για το νυφικό και θα είμαι έτοιμη, προς το παρόν δεν είμαι. Το νυφικό θα είναι πολύ απλό και είναι δημιουργία της Zeus & Dione».

Στην συνέντευξη της ακόμα τόνισε πως η τελετή του μυστηρίου θα είναι ιδιαίτερα λιτή, «αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βιώσουμε το μυστήριο, να νιώσουμε κατάνυξη και ευλογία».

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός παιδιού με τον Βασίλη η ίδια, έμμεσα, απάντησε θετικά: «Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπος μου, ο άντρας μου.Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και ό,τι φέρει ο Θεός. Είναι πολύ προσωπικά αυτά και εμένα δεν μου αρέσει να λέω ούτε τι σκοπεύω να κάνω, ούτε τι σκέφτομαι. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να κοιτάς τον άλλον στα μάτια, να τον παίρνεις αγκαλιά το βράδυ και να νιώθεις ότι ανήκεις εκεί.»

Δείτε το αποκαλυπτικό απόσπασμα:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024