Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Ερχεται μεγαλύτερη νίκη

ΣΥΡΙΖΑ: Ερχεται μεγαλύτερη νίκη

Με ιδιαίτερη αισιοδοξία και χαρούμενη διάθεση τα φωτεινά μυαλά του ΣΥΡΙΖΑ έπλεξαν το εγκώμιο σε διάφορα στελέχη, τα οποία έβαλαν το δικό τους μικρό λιθαράκι ώστε να δώσουν στο κόμμα ένα τόσο ξεκάθαρο προβάδισμα στην κάλπη

Διαβάζω ότι η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίασε επί 4,5 ώρες προκειμένου να κάνουν την αποτίμησή τους για τον θρίαμβο στις εκλογές της περασμένης Κυριακής και να αναζητήσουν τρόπους ώστε ο θρίαμβος αυτός να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακός στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Με ιδιαίτερη αισιοδοξία και χαρούμενη διάθεση τα φωτεινά μυαλά του ΣΥΡΙΖΑ έπλεξαν το εγκώμιο σε διάφορα στελέχη, τα οποία έβαλαν το δικό τους μικρό λιθαράκι ώστε να δώσουν στο κόμμα ένα τόσο ξεκάθαρο προβάδισμα στην κάλπη.

Μεταξύ άλλων εκθείασαν τον σημαντικό ρόλο που έπαιξαν οι επιλογές του υπουργού Επικρατείας, Χριστόφορου Βερναρδάκη, όπως για παράδειγμα όταν πρότεινε την Μυρσίνη Λοΐζου για υποψήφια ευρωβουλευτή, με αποτέλεσμα να κάνει πολύ καλό τόσο στο κόμμα του, όσο και στη Μυρσίνη.

Εγκωμίασαν επίσης τον τρόπο με τον οποίο «άδειασε» τον Αλέξη Τσίπρα, αμέσως μετά τις εκλογές λέγοντας λίγο – πολύ ότι ο πρωθυπουργός είχε πλήρη επίγνωση του επερχόμενου θριάμβου και ότι ο ίδιος δεν έκανε τίποτα για να του αποτρέψει την αίσθηση αυτή με τις κρυφές του δημοσκοπήσεις.

Μεγάλος ενθουσιασμός υπήρξε επίσης και για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα διασκέδαζε τους πολίτες με τις ωραίες του μαντινάδες, δίνοντας τον δικό του, μοναδικό τόνο στη δημόσια συζήτηση κατά την προεκλογική περίοδο.

Φυσικά δεν έλειψαν οι έπαινοι και για τον υπουργό ΨΗΠΤΕ κ Νίκο Παππά, και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έκανε για να φέρει τον ΣΥΡΙΖΑ στην κορυφή της προτίμησης των ψηφοφόρων, αφήνοντας την αντιπολίτευση να τρώει τη σκόνη του.

Ειδικά τον συνεχάρησαν για τις προσπάθειές του να βάλει την Ελλάδα σε τροχιά διαστήματος, να στείλει το δικό όχημα στη Σελήνη με οδηγό τον Μανώλη Πετσίτη και με τη βοήθεια του Αγίου Πορφύριου του Καυσκοκαλυβίτη να φέρει επιτέλους την τεχνολογία 5G στην Ανιάδα, Ευρυτανίας.

Οι σύνεδροι εξέφρασαν επίσης τον ενθουσιασμό τους για τις συγκλονιστικές παρεμβάσεις και συμβουλές που έδινε στον πρωθυπουργό ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, κυρίως όσον αφορά στον συντονισμό δράσεων και την ανάληψη πρωτοβουλιών σε θέματα βελτίωσης της ζωής των πολιτών.

Όπως είναι γνωστό η ζωή των πολιτών είχε βελτιωθεί τόσο πολύ το τελευταίο διάστημα που στο άκουσμα του ονόματος Αλέκος οι σύνεδροι ξεσπούσαν σε ενθουσιώδη χειροκροτήματα.

Συγχαρητήρια επίσης δέχτηκε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, οι παρεμβάσεις του οποίοι έδωσαν τέτοια ώθηση στη μεσαία τάξη, που όταν ήρθε η στιγμή της κάλπης η τάξη αυτή έσπευσε να ψηφίζει μαζικά ΣΥΡΙΖΑ.

Μέσα σε αυτό το τόσο ευχάριστο κλίμα ο σύμβουλος επικοινωνίας Νίκος Καρανίκας κρατούσε μανιωδώς σημειώσεις ώστε να επαναληφθούν όλα αυτά τα υπέροχα επιτεύγματα στις επόμενες εκλογές και να εξασφαλιστεί έτσι η επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, προκειμένου να αντλήσουν όλοι τα σωστά συμπεράσματα οι σύνεδροι αποφάσισαν να βάλουν ως προτεραιότητα το «πρόγραμμα για τη νέα τετραετία», το οποίο ως γνωστό είναι έτοιμος να εφαρμόσει ο ΣΥΡΙΖΑ, αμέσως μετά τη βέβαιη αυτοδυναμία του στις εθνικές εκλογές.

Ηταν μια συγκλονιστική συνεδρίαση στο τέλος της οποίας ήταν ξεκάθαρο σε όλους ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ έρχεται μεγαλύτερη … νίκη!

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024