Μακρόν : Δύο άντρες και δύο γυναίκες επικεφαλής των ευρωπαϊκών θεσμών
«Είναι σημαντικό για μένα να υπάρξει ισορροπία των φύλων, και να ορίσουμε δύο άνδρες και δύο γυναίκες», τόνισε ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.
Ο γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε αργά το βράδυ της Τρίτης ότι επιθυμεί δύο γυναίκες και δύο άνδρες με ισχυρές προσωπικότητες να ηγηθούν της Ευρωπαϊκής Ενωσης τα επόμενα πέντε χρόνια, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί σε ονόματα υποψηφίων που υποστηρίζει σε αυτό το στάδιο.
«Να μοιράζονται το σχέδιό μας»
«Το βασικό για εμένα είναι οι άνθρωποι στις πλέον ευαίσθητες θέσεις να μοιράζονται το σχέδιό μας και να είναι όσο το δυνατόν οι πλέον χαρισματικοί, δημιουργικοί και ικανοί», σημείωσε ο γάλλος πρόεδρος.
«Είναι σημαντικό για μένα να υπάρξει ισορροπία των φύλων, και να ορίσουμε δύο άνδρες και δύο γυναίκες», τόνισε σε δημοσιογράφους ο Μακρόν μετά το άτυπο δείπνο των ευρωπαίων ηγετών στις Βρυξέλλες.
Πηγή: ΑΠΕ
- Παγκράτι: «Άρχισε να με κλωτσάει, να με χτυπάει» – Τι λέει η 23χρονη που δέχθηκε επίθεση για μια θέση πάρκινγκ
- Μίλαν: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Λούκα Μόντριτς
- Σε σχηματισμό μετώπου «εμπόδιο στην παρακμή» καλεί ο Ανδρουλάκης – Η απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο in
- Tα κορίτσια της Γάζας γιατρεύουν τα τραύματα τους με πυγμαχία
- Αποθέωση στο Ηράκλειο από χιλιάδες οπαδούς του ΟΦΗ στη φιέστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου (vids)
- Βούλα: Τέσσερις συλλήψεις σε γνωστό κατάστημα για παράνομο πάρκινγκ με αμοιβή σε δημόσιους χώρους
- Fuel Pass: Πότε εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή της αίτησης
- Βρετανία: Ο Στάρμερ ενώπιον πιθανής κοινοβουλευτικής έρευνας για την υπόθεση Μάντελσον
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442