
Νίκι Λάουντα : Κηδεύεται στη Βιέννη με τη στολή και το κράνος του
Ο θρύλος της Formula 1 θα ταφεί με τη στολή του πιλότου, ενώ το κράνος τοποθετήθηκε πάνω στο φέρετρο του
Στη βροχερή Βιέννη κηδεύεται σήμερα ο θρύλος της Formula 1 Νίκι Λάουντα (τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής) που πέθανε στις 20 Μαΐου σε ηλικία 70 ετών.
Η οικογένειά του φρόντισε να ταφεί με τη στολή του πιλότου, ενώ πάνω στο φέρετρο τοποθετήθηκε το κράνος του.
Παράλληλα, η σύζυγός του Birgit ζήτησε να μην μεταδοθεί η κηδεία από την τηλεόραση και μόνο 500 καλεσμένοι θα βρεθούν μέσα και έξω από τον Καθεδρικό της Βιέννης.
Η τελετή θα ξεκινήσει στις 14:00 ώρα Ελλάδος και παρόντες θα είναι ο Πρόεδρος της Αυστρίας, Alexander van der Bellen, ο καγκελάριος Sebastian Kurz, ο επικεφαλής της Mercedes Toto Wolff, αλλά και οι ηθοποιοί Daniel Bruhl (είχε υποδυθεί τον Λάουντα στην ταινία «Rush») και Arnold Schwarzenegger.
Δεν θα τον αποχαιρετήσει πάντως ο καλός του φίλος και εμβληματική μορφή επίσης της Formula 1, Bernie Ecclestone ο οποίος δήλωσε στη Bild «…δεν θέλω να δω το Νίκι νεκρό. Για μένα είναι ακόμα ζωντανός».
- «Νταντάδες της γειτονιάς»: Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις
- Επίσημο το τέλος εποχής του Μπερνάρντο Σίλβα από τη Μάντσεστερ Σίτι (pic)
- Δώρο Δαναών
- «Ανάληψη ευθύνης» για την αναστάτωση στην Κυψέλη – «Διαρροή εδαφικού πολφού από αγωγό αποχέτευσης» λέει η Ελληνικό Μετρό
- Νεκρός ο παλαίμαχος Αυστριακός γκολκίπερ, Άλεξ Μάνινγκερ
- Γιάννης Αϊβάζης: Ερωτευμένος ξανά μετά το διαζύγιο με την Κορινθίου


