Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συνεχίζει απτόητος ο Κάρολ

Συνεχίζει απτόητος ο Κάρολ

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μπορεί να έχει μπει στην τέταρτη δεκαετία της ζωής του, ωστόσο, τόνισε ότι δεν σκοπεύει να αποσυρθεί και θέλει να συνεχίσει να παίζει.

Μπορεί ο Ρόι Κάρολ να έχει «πατήσει» τα 41 και το συμβόλαιό του με την Λίνφιλντ να μην ανανεώθηκε, μετά από απόφαση της διοίκησης της βρετανικής ομάδας, ωστόσο, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, δεν σκέφτεται ακόμα να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού στις δηλώσεις που έκανε στους συμπατριώτες του, τόνισε ότι σκοπεύει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο και επισήμανε ότι έχει ακόμα πολλά να δώσει και θα προσπαθήσει να βοηθήσει τους νεότερους με την εμπειρία του.

Ο Βορειοϊρλανδός πορτιέρο τον περασμένο Ιανουάριο τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και προσπαθεί να επιστρέψει στη δράση, με τον ίδιο να δηλώνει έτοιμος να δουλέψει σκληρά το επόμενο διάστημα, δηλώνοντας σίγουρος ότι θα γυρίσει πιο δυνατός από ποτέ.

«Σκοπεύω να συνεχίσω. Δεν θέλω να αποσυρθώ προς το παρόν. Πιστεύω ότι, όταν επιστρέψω από τον τραυματισμό μου, θα έχω πολλά να προσφέρω από την άποψη της εμπειρίας. Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να επιστρέψω πιο δυνατός», ανέφερε.

Ο Κάρολ αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 2012 έως το 2014, ενώ στην Ελλάδα φόρεσε επίσης τα χρώματα του ΟΦΗ. Εκτός από τους Ερυθρόλευκους και τους Κρητικούς, στην πλούσια καριέρα του μεταξύ άλλων αγωνίστηκε σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέστ Χαμ και Ρέιντζερς, ενώ τα τελευταία χρόνια έπαιξε σε Νοτς Κάουντι και Λίνφιλντ.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024