Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η συγκλονιστική mini movie του ΟΦΗ για το λυτρωτικό μπαράζ

Η συγκλονιστική mini movie του ΟΦΗ για το λυτρωτικό μπαράζ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ δημιούργησε μια εκπληκτική mini movie με όσα δεν κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες από τον επαναληπτικό αγώνα μπαράζ της ομάδας του Ηρακλείου κόντρα στον Πλατανιά

Είναι ένα ματς που οι οπαδοί του ΟΦΗ (και όχι μόνο) θα μνημονεύουν για χρόνια. Ο ΟΦΗ μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκε από τον παράδεισο στην κόλαση και τούμπαλιν, κερδίζοντας την παραμονή του στην Super League στο φινάλε του αγώνα μπαράζ κόντρα στον Πλατανιά.

Οι άνθρωποι της ομάδας έφτιαξαν ένα υπέροχο ντοκιμαντέρ με όσες στιγμές δεν κατέγραψε η τηλεοπτική κάμερα, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και με το τέλος αυτού του συγκλονιστικού ματς.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΟΦΗ, Μανώλης Βογιατζάκης, ανάρτησε το βίντεο στα social media και το συνόδευσε με ένα συγκινητικό ποστ για όσα έζησαν εκείνο το βράδυ όσοι βρέθηκαν στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Η ανάρτηση:

«Έχει περάσει σχεδόν μία εβδομάδα απ’ τις συγκλονιστικές ποδοσφαιρικές στιγμές που ζήσαμε όλοι όσοι βρεθήκαμε στο γήπεδο Θ. Βαρδινογιάννης για τον αγώνα μπαράζ του OFI 1925 official με τον FC Platanias / ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων. Στιγμές αξέχαστες, μοναδικές, στις οποίες δοκιμάστηκε η πίστη μας μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ακόμα όμως και όσοι δε βρέθηκαν στις εξέδρες, αλλά είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν το ματς από την τηλεόραση, δικαίως έκαναν λόγο για μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Λίγη ώρα μετά το σφύριγμα της λήξης, η πρώτη μας σκέψη ήταν να δημιουργήσουμε ένα ντοκιμαντέρ μικρού μήκους, με εικόνες που δεν θα υπήρχαν στην τηλεοπτική μετάδοση. Ένα οπτικοακουστικό υλικό το οποίο θα μας θυμίζει όλη την αγωνία των μπαράζ, αλλά από μια διαφορετική οπτική γωνία. Έτσι όπως την έζησαν οι πρωταγωνιστές μέσα από το γήπεδο.

Το αποτέλεσμα είναι μπροστά στα μάτια σας και ελπίζουμε να το απολαύσετε, φέρνοντας ξανά στη μνήμη σας όλες αυτές τις στιγμές που ζήσαμε την προηγούμενη Τετάρτη.

Για όσα θα δείτε στο βίντεο, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους άμεσους συνεργάτες μου, Rossetos Kollias και Menia Sider. Στον οπερατέρ μας, Andreas Koulatsoglou και στην αγαπημένη μου φίλη, Nansy Giannakopoulou, η οποία επιμελήθηκε το μοντάζ, βάζοντας (όπως πάντα) πρώτα την αγάπη της για ό, τι κάνουμε και μετά τον επαγγελματισμό της».

Έχει περάσει σχεδόν μία εβδομάδα απ' τις συγκλονιστικές ποδοσφαιρικές στιγμές που ζήσαμε όλοι όσοι βρεθήκαμε στο γήπεδο Θ. Βαρδινογιάννης για τον αγώνα μπαράζ του OFI 1925 official με τον FC Platanias / ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων. Στιγμές αξέχαστες, μοναδικές, στις οποίες δοκιμάστηκε η πίστη μας μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ακόμα όμως και όσοι δε βρέθηκαν στις εξέδρες, αλλά είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν το ματς από την τηλεόραση, δικαίως έκαναν λόγο για μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Λίγη ώρα μετά το σφύριγμα της λήξης, η πρώτη μας σκέψη ήταν να δημιουργήσουμε ένα ντοκιμαντέρ μικρού μήκους, με εικόνες που δεν θα υπήρχαν στην τηλεοπτική μετάδοση. Ένα οπτικοακουστικό υλικό το οποίο θα μας θυμίζει όλη την αγωνία των μπαράζ, αλλά από μια διαφορετική οπτική γωνία. Έτσι όπως την έζησαν οι πρωταγωνιστές μέσα από το γήπεδο. Το αποτέλεσμα είναι μπροστά στα μάτια σας και ελπίζουμε να το απολαύσετε, φέρνοντας ξανά στη μνήμη σας όλες αυτές τις στιγμές που ζήσαμε την προηγούμενη Τετάρτη. Για όσα θα δείτε στο βίντεο, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους άμεσους συνεργάτες μου, Rossetos Kollias και Menia Sideraki . Στον οπερατέρ μας, Andreas Koulatsoglou και στην αγαπημένη μου φίλη, Nansy Giannakopoulou, η οποία επιμελήθηκε το μοντάζ, βάζοντας (όπως πάντα) πρώτα την αγάπη της για ό, τι κάνουμε και μετά τον επαγγελματισμό της.

Δημοσιεύτηκε από Μανώλης Βογιατζάκης στις Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024