
Η ώρα των ημιτελικών της Basket League
Ανοίγει σήμερα 29/5 ο κύκλος των ημιτελικών της Basket League με τις αναμετρήσεις Περιστέρι - Παναθηναϊκός και ΑΕΚ - Προμηθέας
Η Basket League μπαίνει στην τελική ευθεία και στην πιο κρίσιμη καμπή της, με την έναρξη των ημιτελικών.
Το Περιστέρι υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19:00, ΕΡΤ3) και η ΑΕΚ τον Προμηθέα (19:30, Cosmote Sport 4) στους πρώτους αγώνες των σειρών, με τις τέσσερις ομάδες να θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη για να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στους τελικούς.
Στο «Ανδρέας Παπανδρέου» το Περιστέρι έχει κάνει ήδη υπέρβαση με την πρόκριση στην τετράδα και είναι το μεγάλο αουτσάιντερ απέναντι στο τριφύλλι, παρά το γεγονός ότι έχει το πλεονέκτημα έδρας. Οι γηπεδούχοι είναι η μοναδική ομάδα που νίκησε τους πράσινους εντός γηπέδου και θέλει να φανεί και πάλι ανταγωνιστικό. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός θέλει να τελειώνει σύντομα τη σειρά αυτή και να επικεντρωθεί στους τελικούς, στον δρόμο για ακόμη ένα πρωτάθλημα.
Στο έτερο ματς των ημιτελικών, η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Προμηθέα, έχοντας αρκετές απουσίες, αφού δεν υπολογίζει στους Ματσιούλις, Τσαλμπούρη και Καββαδά. Από την άλλη οι Πατρινοί βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι δεδομένο ότι θα παίξουν στα ίσια το παιχνίδι αλλά και τη σειρά όντας και πλήρης. Αναμφίβολα πρόκειται για το πιο αμφίρροπο ζευγάρι εκ των δύο και αναμένουμε μεγάλα παιχνίδια.
- Eva Douzinas, CEO of the Rauch Foundation, On Open Pen Fish Farming In Greece
- Οι «παππούδες» που λήστεψαν την Κιμ Καρντάσιαν στο Παρίσι γίνονται σειρά
- Κεφαλονιά: Νέο βίντεο ντοκουμέντο για την υπόθεση της 19χρονης – Τι κατέθεσε ο φίλος της Μυρτούς στον ανακριτή
- Σπουδαία ανατροπή για τον Τσιτσιπά και πρόκριση στον δεύτερο γύρο της Μαδρίτης (vid)
- «Access by Design: Ρυθμιστικό Πλαίσιο, Συνταγογράφηση και Βιώσιμες Δαπάνες Υγείας»
- Φονική επίθεση αρκούδας στην Πολωνία – Νεκρή 58χρονη


