Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ώρα των ημιτελικών της Basket League

Η ώρα των ημιτελικών της Basket League

Ανοίγει σήμερα 29/5 ο κύκλος των ημιτελικών της Basket League με τις αναμετρήσεις Περιστέρι - Παναθηναϊκός και ΑΕΚ - Προμηθέας

Η Basket League μπαίνει στην τελική ευθεία και στην πιο κρίσιμη καμπή της, με την έναρξη των ημιτελικών.

Το Περιστέρι υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19:00, ΕΡΤ3) και η ΑΕΚ τον Προμηθέα (19:30, Cosmote Sport 4) στους πρώτους αγώνες των σειρών, με τις τέσσερις ομάδες να θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη για να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στους τελικούς.

Στο «Ανδρέας Παπανδρέου» το Περιστέρι έχει κάνει ήδη υπέρβαση με την πρόκριση στην τετράδα και είναι το μεγάλο αουτσάιντερ απέναντι στο τριφύλλι, παρά το γεγονός ότι έχει το πλεονέκτημα έδρας. Οι γηπεδούχοι είναι η μοναδική ομάδα που νίκησε τους πράσινους εντός γηπέδου και θέλει να φανεί και πάλι ανταγωνιστικό. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός θέλει να τελειώνει σύντομα τη σειρά αυτή και να επικεντρωθεί στους τελικούς, στον δρόμο για ακόμη ένα πρωτάθλημα.

Στο έτερο ματς των ημιτελικών, η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Προμηθέα, έχοντας αρκετές απουσίες, αφού δεν υπολογίζει στους Ματσιούλις, Τσαλμπούρη και Καββαδά. Από την άλλη οι Πατρινοί βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι δεδομένο ότι θα παίξουν στα ίσια το παιχνίδι αλλά και τη σειρά όντας και πλήρης. Αναμφίβολα πρόκειται για το πιο αμφίρροπο ζευγάρι εκ των δύο και αναμένουμε μεγάλα παιχνίδια.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024