Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Handball Premier : Μένει ζωντανή η ΑΕΚ ή στέψη για Ολυμπιακό

Handball Premier : Μένει ζωντανή η ΑΕΚ ή στέψη για Ολυμπιακό

Η σειρά των τελικών της Handball Premier επιστρέφει στο ΟΑΚΑ (19:00, ΕΡΤ PLAY 1) με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 2-1 στις νίκες και με διπλό να στέφεται πρωταθλητής ενώ η ΑΕΚ με τον κόσμο στο πλευρό της θέλει να στείλει τη σειρά και σε πέμπτο ματς

Από τον Ρέντη στο ΟΑΚΑ και πάλι η σειρά των τελικών της Handball Premier με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό (19:00, ΕΡΤ PLAY 1) στο «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το προβάδισμα με 2-1 στην σειρά και με νίκη κάνουν το δεύτερο σερί τους νταμπλ ενώ οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν τη νίκη μπροστά στον κόσμο τους που θα γεμίσει το κλειστό για να στείλουν τη σειρά σε πέμπτο και τελευταίο ματς.

Για την ΑΕΚ ο Χριστόδουλος Μυλωνάς είναι αμφίβολος, λόγω του τραυματισμού του στο περασμένο παιχνίδι ενώ ο Λαρς Γιάκομπσεν αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής αν και δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος.

Νικολαΐδης: «Σίγουρα με τα την ήττα στου Ρέντη, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο εκτός από την νίκη. Θεωρώ ότι είναι υποχρέωση μας να κάνουμε το 2-2 και με όλες μας τις δυνάμεις, με ψυχή και πάθος να πάμε σε 5ο παιχνίδι και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Σίγουρα το άγχος είναι από την πλευρά μας στο αυριανό παιχνίδι και αυτό θα είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να διαχειριστούμε. Παίζουμε στο σπίτι μας και δεν δέχομαι καμία ήττα μέσα σε αυτό. Ας ξεκινήσουμε από αυτό και από εκεί και πέρα στον 5ο τελικό είναι όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά».

Όσο για τον Ολυμπιακό, προβλήματα δεν υπάρχουν καθώς επιστρέφει και ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης που ήταν τιμωρημένος στο προηγούμενο ματς.

Σανίκης: «Πάμε στο ΟΑΚΑ με σκοπό να τελειώσουμε το πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ παίξει το… τελευταίο της χαρτί και πως θα αντιμετωπίσουμε εχθρική ατμόσφαιρα. Δεν ψάχνουμε όμως για άλλοθι, αλλά μόνο τον τρόπο να κερδίσουμε. Είναι φινάλε της σεζόν, προφανώς όλοι είναι κουρασμένοι ψυχολογικά και σωματικά, αλλά οφείλουμε να τα δώσουμε όλα για τον τίτλο. Η αλήθεια είναι ότι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στο προηγούμενο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ μας κατέβαλε εξαρχής, ενήργησε υπέρ της ΑΕΚ και επέφερε σε εμάς υποσυνείδητα μία ανυπόστατη χαλάρωση. Τώρα πάμε πιο προετοιμασμένοι και πιο έτοιμοι από την περασμένη Τρίτη».

Πρόγραμμα και αποτελέσματα των Τελικών

1ος τελικός, Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή- ΑΕΚ 23-15

2ος τελικός, Τρίτη 21 Μαΐου 2019

ΑΕΚ- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή 25-22

3ος τελικός, Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή- ΑΕΚ 22-17

4ος τελικός, Τρίτη 28 Μαΐου 2019

ΟΑΚΑ 19:00, ΑΕΚ- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή (web ΤV ΕΡΤ)

5ος τελικός, Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 (αν χρειαστεί)

Ρέντη 19:00, Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή- ΑΕΚ (ΕΡΤ3)

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024