Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανανέωσε με τον ΟΦΗ ο Γιαννούλης

Ανανέωσε με τον ΟΦΗ ο Γιαννούλης

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε και επίσημα ότι ο Κώστας Γιαννούλης ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε και επίσημα πως ο Κώστας Γιαννούλης ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα της Κρήτης, η οποία τον επιβράβευσε με αυτόν τον τρόπο για όσα προσέφερε τη φετινή σεζόν.

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός του ΟΦΗ είχε υπογράψει τον περασμένο Δεκέμβρη μέχρι το 2021 και η ΠΑΕ προχώρησε στην πρόωρη επέκταση του για έναν χρόνο ακόμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Γιαννούλη ως το καλοκαίρι του 2022.

Ο Έλληνας αμυντικός, ο οποίος δεσμευόταν με συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια, αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας μας για πρόωρη ανανέωση κι έτσι για τρία επιπλέον χρόνια θα φορά την ασπρόμαυρη φανέλα.

Από τον Ιανουάριο, όταν ενίσχυσε το ρόστερ του ΟΦΗ, μέχρι και το φινάλε της αγωνιστικής σεζόν, ο Γιαννούλης αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας μας, αφού με την εμπειρία και τον ηγετικό του χαρακτήρα συνέβαλε τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου».

Από την πλευρά του, ο Γιαννούλης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα των Κρητικών:

«Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη σεζόν για τον ΟΦΗ. Στο τέλος, όμως, η ομάδα κατάφερε να μείνει στην κατηγορία. Ο κόσμος πρέπει να ξεχάσει αυτή τη χρονιά γιατί τα καλύτερα έρχονται από την νέα χρονιά.

Με τιμά το γεγονός ότι η ομάδα μου πρόσφερε συμβόλαιο μεγαλύτερης διάρκειας. Μου δείχνει ότι με εμπιστεύεται. Αυτό μου δίνει μεγαλύτερη δύναμη και θέληση να προσφέρω πολλά περισσότερα στην ομάδα.

Στόχος για την επόμενη χρονιά είναι να φτάσει σε υψηλές θέσεις η ομάδα και να μην κινδυνεύσει, ενώ σε ατομικό επίπεδο εύχομαι να είμαι υγιής και να καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της, όπως έκανα φέτος.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Μιχάλη Μπούση, τον κ. Άντζελο Παλυβό, τον κ. Ηλία Πουρσανίδη και τους κ.κ. Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Μιχάλη Σηφάκη που με έφερε στον ΟΦΗ».

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024