Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπάνκι: «Θα είναι μια αμφίρροπη σειρά με Προμηθέα»

Μπάνκι: «Θα είναι μια αμφίρροπη σειρά με Προμηθέα»

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ για την ημιτελική σειρά κόντρα στους Πατρινούς και τόνισε ότι πρόκειται για μια αμφίρροπη σειρά.

Ο Λούκα Μπάνκι με δηλώσεις του αναφέρθηκε στη σειρά της ΑΕΚ με τον Προμηθέα και τόνισε ότι πρόκειται για δύσκολες αναμετρήσεις που θα κριθούν στις λεπτομέρειες.

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων ότι η Ένωση πρέπει να αντισταθεί στους Πατρινούς και στην αθλητικότητα τους αν θέλει να βρεθεί στους τελικούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε μπροστά μας μία σειρά πολύ απαιτητικών αγώνων. Οι αναμετρήσεις στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με τον Προμηθέα αποδεικνύουν, ότι πρόκειται για μία ανταγωνιστική και αμφίρροπη σειρά.

Ο Προμηθέας είχε μια σειρά εύκολων αγώνων στα προημιτελικά με τον ΠΑΟΚ. Τελείωσε νωρίτερα από μας και είχε περισσότερο χρόνο να προετοιμαστεί. Από την άλλη, εμείς αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο, ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι από την αρχή της σειράς.

Πρέπει να αντισταθούμε στην αθλητικότητα του Προμηθέα και να περιορίσουμε κάποιους παίκτες, οι οποίοι μπορεί να μας προκαλέσουν προβλήματα. Το μόνο σίγουρο, ότι θα είναι μία δύσκολη σειρά, η οποία μας δίνει την προοπτική ν’ αγωνιστούμε στους τελικούς των playoffs».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024