Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη διοίκηση των Μπακς

Το μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη διοίκηση των Μπακς

Αρκετοί από τους παίκτες των Μπακς είναι free agent το καλοκαίρι, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα παραμονής τους στη διοίκηση της ομάδας

Οι Μπακς ολοκλήρωσαν τη φετινή σεζόν με την ήττα στο Game 6 από τους Τορόντο Ράπτορς, στους Τελικούς της Ανατολής. Μια ήττα πικρή που κόστισε τον αποκλεισμό από τους τελικούς του NBA, αλλά δεν διαγράφει όσα πέτυχαν οι Μπακς τη σεζόν 2018-19.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ήταν και η ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ για τη regular season, φτάνοντας με σχετική άνεση μέχρι και τους Τελικούς της Ανατολής. Αρκετοί από τους παίκτες της ομάδας το καλοκαίρι θα βρεθούν εκτός συμβολαίου και θα διαπραγματευθούν ως free agents το νέο τους συμβόλαιο. Πρόκειται για τους Κρις Μίντλετον, Μπρουκ Λόπες, Νίκολα Μίροτιτς και Μάλκολμ Μπρόγκντον.

Ο Γιάννης Αντυετοκούνμπο πήρε ξεκάθαρη θέση επί του θέματος, ζητώντας από την ομάδα να κρατήσει όλους τους παίκτες στο ρόστερ των Ελαφιών ενόψει της νέας σεζόν:

«Ειλικρινά θέλω να γυρίσουν όλοι. Είμαστε σπουδαία ομάδα, με γενναιόδωρους παίκτες που έπαιξαν σωστά. Είμαστε νικητές, είχαμε τρομερή ατμόσφαιρα και δεν αντιμετωπίσαμε εσωτερικά προβλήματα. Φυσικά και θέλω να έχω πίσω όλους τους συμπαίκτες μου».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024