Βουλή: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών στις 30 Μαΐου
Στη συνεδρίαση επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η ακρόαση της Χριστίνας Καμβυσίδη για θέση στην Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.
Την αναβολή της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής που ήταν προγραμματισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη 30 Μαΐου, ανακοίνωσε η Βουλή.
Σύμφωνα με τη Γενική Διεύθυνση Κοινοβουλευτικού Έργου της Βουλής, το θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν η ακρόαση της προτεινόμενης Χριστίνας Καμβυσίδη, από τον υπουργό Δικαιοσύνης Μιχαήλ Καλογήρου, για διορισμό της στη θέση αναπληρωματικού μέλους της Α’ Μονάδας «Διερεύνησης Χρηματοοικονομικών Πληροφοριών», της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.
- Η επιστήμη ξέρει αν προτιμάμε την αλήθεια ή το ψέμα
- Δημοσκόπηση: Τα δύο «ανοιχτά τραύματα» της κυβέρνησης Μητσοτάκη εν μέσω πολέμου στη Μέση Ανατολή
- Ενοίκια: Τι αλλάζει από 1ης Απριλίου για μισθωτές και εκμισθωτές
- Η τακτική του δολώματος: Πώς το Ιράν ξετρυπώνει τις συστοιχίες Patriot και μετά τις καταστρέφει
- Η σκοτεινή πλευρά της βιομηχανίας της ευεξίας
- AstraZeneca: Ισχυρό ερευνητικό πρόγραμμα για 20 νέα φάρμακα ως το 2030



