Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Παύλος Πολάκης σπάει τη σιωπή του

Ο Παύλος Πολάκης σπάει τη σιωπή του

«Θα αντέξουμε και θα δώσουμε τη μάχη ξανά, παίρνοντας το μήνυμα που μας έδωσαν αυτοί που δεν ήρθαν», έγραψε στο Facebook ο Παύλος Πολάκης

Μετά από αρκετές ημέρες «αφωνίας» ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σχολίασε τελικά το αποτέλεσμα της κάλπης, η οποία έδειξε σαρωτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παύλος Πολάκης, που εδώ και αρκετό καιρό δεν είναι όσο «αψύς» όσο τον έχουμε συνηθίσει έκανε ανάρτηση στο Facebook, μιλώντας για «ημέρα περισυλλογής» και τονίζοντας το μήνυμα των αναποφασιστών. Ωστόσο, έγραψε ότι «θα δώσουμε τη μάχη ξανά» και πως η κυβέρνηση δέχθηκε «βρώμικο πόλεμο». Παράλληλα, δεν παρέλειψε να πανηγυρίσει για την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στα Σφακιά.

«Μέρα περισυλλογής μετά την ήττα σήμερα. Θα αντέξουμε και θα δώσουμε τη μάχη ξανά, παίρνοντας το μήνυμα που μας έδωσαν αυτοί που δεν ήρθαν. Θέλω να ευχαριστήσω τους Σφακιανούς ιδιαίτερα, αλλά και όλους τους Χανιώτες που άντεξαν όλον τον βρώμικο πόλεμο που δεχτήκαμε και μας κράτησαν στην πρώτη θέση. Ειδικά στα Σφακιά μας ανέβασαν και σε απόλυτο αριθμό ψήφων σε σχέση με τον Σεπτέμβρη του 15», έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός παραθέτοντας σχετικές φωτογραφίες εκλογικών αποτελεσμάτων.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024