
Τίτλοι τέλους για το Ποτάμι; Παραιτείται από επικεφαλής ο Σταύρος Θεοδωράκης
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν θα συνεχίσει στη θέση του επικεφαλής και πρότεινε να μην κατέβει το κόμμα στις επικείμενες εκλογές
Δεν θα συνεχίσει στη θέση του επικεφαλής του Ποταμιού ο Σταύρος Θεοδωράκης, έπειτα από το αρνητικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης ανακοίνωσε στην συνεδρίαση Πολιτικού Συμβουλίου την πρόθεσή του να παραιτηθεί και σύμφωνα με πληροφορίες έδειξε για διάδοχό του τον Γιώργο Μαυρωτά.
Μάλιστα, εισηγήθηκε τη μη κάθοδο του Ποταμιού στις προσεχείς εθνικές εκλογές, τονίζοντας ωστόσο πως την τελική απόφαση για αυτό το θέμα θα τη λάβει αφού συζητήσει με στελέχη του κόμματος από όλη την Ελλάδα.
Όπως σημείωσε ο κ. Θεοδωράκης, αν δεν κατέβει το Ποτάμι μόνο του στις εκλογές, δεν θα μετέχει στο ψηφοδέλτιο κάποιου άλλου κόμματος.
Ωστόσο, οι ραγδαίες αυτές εξελίξεις στο Ποτάμι ενδεχομένως να σημαίνουν τίτλους τέλους για το κόμμα που δημιουργήθηκε με υψηλές προσδοκίες. Διότι αν τελικώς επικρατήσει η άποψη του Θεοδωράκη για μη κάθοδο στις εκλογές τότε σημαίνει τη διάλυση του Ποταμιού.
Υπενθυμίζεται ότι το Ποτάμι πήρε την Κυριακή ποσοστό 1,51% και περίπου 84 χιλιάδες σταυρούς, καταλαμβάνοντας την ένατη θέση.
- Ο Κασεμίρο έστειλε μήνυμα λατρείας στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ
- Shakira: Ιστορική δικαίωση και επιστροφή 64 εκατ. από την Ισπανία – «Βάναυση διαπόμπευση» για φοροδιαφυγή
- Νικηφόρος Μανδηλαράς: «Μην πλησιάσετε το πτώμα»
- Tι άλλαξε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά
- Γιατί οι επενδυτές πουλάνε κρατικό χρέος
- Ολυμπιακός: Παρουσιάζει την Τετάρτη (20/5) τα εισιτήρια διαρκείας




