Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Διαστημική» δήλωση Ν. Παππά για συντριβή ΣΥΡΙΖΑ - «Να διαβάζει ο κόσμος πίσω από τις γραμμές»

«Διαστημική» δήλωση Ν. Παππά για συντριβή ΣΥΡΙΖΑ – «Να διαβάζει ο κόσμος πίσω από τις γραμμές»

«Καλούμε τον κόσμο σε εγρήγορση, να διαβάζει πίσω από τις γραμμές, να κρίνει προγράμματα, να μην ξεχνά» είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής

«Καλούμε τον κόσμο σε εγρήγορση, να διαβάζει πίσω από τις γραμμές, να κρίνει προγράμματα, να μην ξεχνά» είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς αναφερόμενος με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο στα αποτελέσματα των εκλογών της 26ης Μαΐου.

Ο κ. Παππάς για μία ακόμη φορά δεν μπήκε στον κόπο να κάνει την αυτοκριτική του για τα αίτια της συντριβής, άρχισε να φέρνει πάλι στο προσκήνιο τα γνωστά διλήμματα του ΣΥΡΙΖΑ για τις κάλπες, ενώ κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει τη Ρένα Δούρου στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών προκειμένου – όπως είπε – να ολοκληρώσει «το τεράστιο έργο της».

Μιλώντας στο Κόκκινο, ο κ. Παππάς σχολιάζοντας τη βαριά ήττα ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, είπε ότι δεν τελεσφόρησε η μάχη για την ανάδειξη των πραγματικών διλημμάτων και «δεν πείστηκαν όλοι οι πολίτες ότι είναι τόσο κρίσιμες αυτές οι εκλογές» με αποτέλεσμα να μην ψηφίσουν. Ούτε λίγο ούτε πολύ, δηλαδή, μας είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, ότι για το κακό αποτέλεσμα ευθύνεται η αποχή.

Θα αναλάβουμε και την ευθύνη…

«Θα αναλάβουμε και την ευθύνη μας σε όλα» είπε σε άλλο σημείο ο κ. Παππάς, προσθέτοντας ότι «δεν φτάνει να κάνει τη μία γκάφα μετά την άλλη ο αντίπαλος. Θα πρέπει να δούμε και τα μηνύματά μας για τα διακυβεύματα που αφορούν τη ζωή του κόσμου του απλού. Θα πρέπει να βγουν και προς τα έξω, να γίνουν κατανοητά, να περάσουν με απλό τρόπο και ο κόσμος να καταλάβει ότι είναι ενώπιον μίας επιλογής η οποία θα κρίνει το πώς θα οργανώσουμε τις ζωές μας τα επόμενα χρόνια».

Ο κ. Παππάς ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο από αρκετά κυβερνητικά στελέχη γιατί του «χρεώνουν» μεταξύ άλλων το θέμα του Μανώλη Πετσίτη, έθεσε τα διλήμματα των επικείμενων εκλογών. «Τα κρίσιμα διλήμματα για τα οποία ο κόσμος πρέπει να κάνει και την επιλογή του, είναι αν θα υπάρχει πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, αναδιανεμητικό ασφαλιστικό και προστασία της εργασίας».

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024