Βλάχος: «Αφιερώνω το πρωτάθλημα στον Πάβιτς»
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 7ο σερί πρωτάθλημα και ο προπονητής Θοδωρής Βλάχος το αφιέρωσε στον εμβληματικό τερματοφύλακα της ομάδας, Γιόσιπ Πάβιτς που αποσύρεται από την ενεργό δράση.
Ο Ολυμπιακός αν και ζορίστηκε στα πρώτα δύο ματς της σειράς των τελικών κόντρα στη Βουλιαγμένη, στα επόμενα δύο έκανε επίδειξη ισχύος και κατέκτησε το πρωτάθλημα και το double.
Ο Θοδωρής Βλάχος είδε τους παίκτες του να επικρατούν 11-7 της Βουλιαγμένης μέσα στον Λαιμό, με τον Πάβιτς να έχει εντυπωσιακή παρουσία στο αψεγάδιαστο πρώτο ημίχρονο των ερυθρόλευκων (7-1). Σε αυτός άλλωστε αφιέρωσε το πρωτάθλημα ο τεχνικός της ομάδας, μιας και ο έμπειρος Κροάτης κίπερ σταματάει το πόλο στο τέλος της σεζόν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θοδωρή Βλάχου στην ΕΡΤ:
«Ήταν τελικοί που τους ευχαριστήθηκε ο κόσμος ιδιαίτερα στα δύο πρώτα παιχνίδια. Αυτό που μένει είναι το πρωτάθλημα. Είμαστε πρωταθλητές, εν ενεργεία πρωταθλητές Ευρώπης και είναι κάτι για το οποίο αισθανόμαστε χαρούμενοι. Έχουμε μπροστά μας την πρόκληση του ευρωπαϊκού. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.
Το ξέρω ότι είναι δύσκολο να βρουν κίνητρο όταν υπάρχει διαφορά δυναμικότητας. Έχουν διαφορά οι δύο ομάδες. Αυτό μπορεί να μην φάνηκε στους δύο πρώτους τελικούς αλλά στα δύο τελευταία παιχνίδια δείξαμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση. Από το 2011 που έχει αναλάβει ο κύριος Κουντούρης οι συνθήκες που μας παρέχει η διοίκηση είναι το μυστικό για τους τίτλους.
Αφιερώνω το πρωτάθλημα στον Γιόσιπ Πάβιτς. Είναι το τελευταίο του παιχνίδι στην Ελλάδα. Από τη μέρα που ήρθε έδωσε μία χρυσόσκονη στην ομάδα μας. Τον ευχαριστώ πολύ».
Για την τελευταία και μεγαλύτερη πρόκληση του Final eight του Champions League ανέφερε: «Είμαστε υγιείς σωματικά και ψυχολογικά είμαστε καλά. Πάμε να παίξουμε τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια. Θα δώσουμε τα πάντα και θα δούμε παιχνίδι με το παιχνίδι».
- Συνάντηση Νετανιάχου-Τραμπ την Δευτέρα στη Φλόριντα – Συνομιλίες για τη δεύτερη φάση της εκεχειρίας στη Γάζα
- Τουρκία: Λεωφορείο έπεσε σε χαντάκι – Τρεις νεκροί και 10 τραυματίες
- Όταν οι προσωπικές φωτογραφίες ενός Ελβετού φωτογράφου από τον μήνα του μέλιτος προκάλεσαν σκάνδαλο
- Μπλε τιμολόγια: Ένα στα τέσσερα νοικοκυριά με σταθερές χρεώσεις στο ρεύμα
- Άρης: Πότε θα είναι διαθέσιμοι οι Αλφαρέλα και Μεντίλ
- Πέθανε η «Σούλα»: Η Χρυσούλα Αλευρίδου και οι οίκοι ανοχής που σημάδεψαν τη Λάρισα


